Yleinen

Syyskokous 21.10.2019

Tervetuloa Oulu Riders ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 21.10.2019 klo 19 alkaen Saaran tallin kerhomökille. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus ilmoittautua/osallistua talven tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Kokouksessa on kahvitarjoilu.

ODL Liikuntaklinikan SeuraDiili-koulutus: Laadukas fysiikkavalmennus – kokonaiskuormituksen hallinta

Tervetuloa SeuraDiili-koulutukseen ORilaiset!

ODL Liikuntaklinikka järjestää yhdessä valmentajakoulutusverkoston kanssa ti 8.10. klo 17-20 koulutuksen: Laadukas fysiikkavalmennus – kokonaiskuormituksen hallinta.
Lue lisää: http://www.popli.fi/?x1238841=1469637

Tähän koulutukseen SeuraDiili – seuran jäsenet pääsevät ilmaiseksi (muille hinta 20e). Ilmoittautuminen vaaditaan ja laskulta välttyy kun kirjoittaa lisätietoja kohtaan: seuradiili.

Oulu-Riders ry:n sennuleirin 2020 suunnittelukokous

Tekeekö mielesi lähteä ratsastusleirille mukavassa aikuisporukassa? Kaipaatko hevosentäytteistä lomaa arjesta, ratsastuksen tuomaa raukeutta kehossa tai illanviettoa samanhenkisessä seurassa? Mikäli vastaus on kyllä, niin Oulu-Riders ry:n järjestämä perinteinen sennuleiri voi sopia sinulle.

Lämpimästi tervetuloa O-Ri:n sennuleirin suunnittelukokoukseen maanantaina 2.9.2019 kello 18. Mukaan suunnitteluun toivotetaan sekä uudet kasvot että tutut sennuleiriläiset. Mikäli et pääse paikalle, mutta haluaisit ottaa kantaa leirin järjestelyihin, voit lähettää sähköpostia seuran osoitteeseen: ouluridersry@gmail.com.

Seuramme järjestää 18 vuotta täyttäneille seuran jäsenille suunnatun leirin vuosittain vaihtuvaan paikkaan. Leiriä varten järjestetään vuoden mittaan yhteisiä varainkeruuhankkeita kulujen pienentämiseksi. Seniorit tähyilevät tulevana vuonna ulkomaille, kenties Unkarin pustalle. Tarkka ajankohta on yhä avoin, mutta se tulee sijoittumaan akselille kesä-syksy 2020.

Mitä?         Leirin alustava suunnittelukokous
Missä?       O-Ri:n mökki, Saaran talli, Ratsastuskentäntie 1, 90540 Oulu
Milloin?     maanantai 2.9. klo 18:00

ratsukko laukassa

Oulu-Riders ry:n seurakohtaiset jäsenedut

HYVINVOINTIPALVELUT WELLMOTION

Koulutettu hieroja, kuntosalivalmentaja, Personal Trainer Inka Autio

• Oulu-Riders ry:n jäsenille kaikki hieronnat aina -5%

• Kysy tarjous Personal Training -palveluista: yksilö- ja pienryhmävalmennukset

wellmotion.fi

inka.autio@wellmotion.fi

p. 044 9886 122

 

ODL

Oulu Riders ry ja ODL Liikuntaklinikka ovat solmineet SeuraDiili –yhteistyösopimuksen toukokuussa 2019. SeuraDiili mahdollistaa ratsastusseuramme jäsenille laajat urheilijan tukipalvelut terveelliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun, sekä tietysti SeuraDiili-hinnaston mukaiset alennukset (n. -15% ja toimistomaksu 0€) ODL Liikuntaklinikan liikuntalääketieteen asiantuntijapalveluista.

  • liikuntalääkärin vastaanotto

  • fysioterapeutin vastaanotto

  • ravitsemusterapeutin vastaanotto

 • ruokapäiväkirjan analysointi ja palaute

 • erilaiset lihastasapaino- ja voimatestit, harjoitustaso- ja hapenottokyvyn testi,  kuntotestaus, yksilöllinen 3 kk valmennusohjelma

SeuraDiili tarjoaa em. etujen lisäksi jäsenseuroilleen maksutonta liikuntalääketieteen koulutusta vuosittain. Yhteyshenkilönä SeuraDiilissä toimii Katja Kallio, varalla Karoliina Määttä.

Kevättalkoot

SAARAN TALLILLA 25.-26.5.2019
Klo 10.00 alkaen

Tänä vuonna talliympäristön ja maneesin kevätsiivouksen lisäksi maalaamme ja uudistamme kerhomökkiä. Talkooväelle tarjolla tukevaa evästä – tästä syystä ilmoittaudu mukaan, jotta osaamme varata oikean määrän ruokaa. Ilmoittautumiset facebookin tapahtumaryhmään (linkki Oulu-Ridersin fb-sivulta) tai sähköpostiin ouluridersry@gmail.com.

Kevätkokous 2019

Tervetuloa Oulu-Riders ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 15.4. klo 18.

Paikka: O-Rin kerhomökki, Saaran talli, Ratsastuskentäntie 1.

Kisakoulutus 2019

Tervetuloa Oulu Ridersin kilpailukauden 2019 kisakoulutukseen. Kisakoulutus järjestetään seuran kerhomökissä Saaran tallilla maanantaina
18.3.2019 klo 18-20. Koulutukseen osallistumista suositellaan kaikille kisakaudella 2019 kilpailemaan aikoville tai edes sitä harkitseville O-Rin jäsenille, sekä O-Rin kilpailevien junioreiden huoltajille. Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet. Koulutus on maksuton.

Koulutuksen sisältö:
• Talkootyöt ja osallistuminen
• Tallin ja seuran yhteistoiminta
• Kisakutsu ja erityismääräykset
• Kilpailulupa
• Ilmoittautuminen
• Kilpailusäännöt lyhyesti

• Kouluratsastuskilpailut
– Valmistautuminen
– Verryttely
– Suoritus ja arviointi
• Esteratsastuskilpailut
– Valmistautuminen
– Verryttely
– Suoritus ja arviointi

Kouluttajat: koulutuomari Mari Päivärinta ja ratsastuksenohjaaja Laura Hassinen.

Pay & Ride 16.2.2019

O-Rin senioriratsastajat järjestävät avoimet kouluratsastuksen rataharjoitukset Saaran tallin maneesissa lauantaina 16.2. klo 17 alkaen.

Ratsastettavat ohjelmat ovat:
1. Harrasteluokan kouluohjelma (rata B) 2016 helppo C
2. B-merkin kouluohjelma 2010
3. Helppo A:10 2011

Osallistuminen maksaa 10€/ORin jäsenet, 15€/muut. Ilmoittautuminen 14.2.2019 mennessä seuran sähköpostiin osoitteella ouluridersry@gmail.com. Palautteen harjoituksesta antaa koulutuomari Mari Päivärinta.

Erityismääräykset:
1. Ratsukolle varataan 15 minuuttia suoritusaikaa radalla, jonka aikana ratsukko esittää valitsemansa kouluohjelman ja voi palautteen saatuaan ratsastaa uudelleen muutamia ohjelman osuuksia, kuitenkin varatun ajan puitteissa.
2. Varusteiden ja pukeutumisen osalta noudatetaan 1-tason kouluratsastuskilpailun sääntöjä. Kilpailulupaa ei vaadita.
3. Harjoitus ratsastetaan hiekkapohjaisessa maneesissa lyhyellä (20×40) radalla, jolloin maneesin katsomopäätyyn jää pienehkö verkka-alue (max 3 ratsukkoa). Käyntiverryttelyyn mahdollisuus ulkokentällä.
4. Osallistuminen maksetaan KÄTEISELLÄ harjoituksen kansliaan hyvissä ajoin ennen oman suorituksen alkua, varaathan tasarahan.
5. Mukaan mahtuu 16 ratsukkoa, rajoitukset 1 osallistuminen/ratsastaja. Vakuutusturvan vuoksi osallistujan on oltava jonkin ratsastusseuran jäsen.
6. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ratsukoiden lähtöajat jaetaan niin että samat ohjelmat ratsastetaan peräkkäin. Aikataulun jousto +/- 5 min.
7. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, seurasi, ratsusi nimi ja ohjelma, jonka aiot ratsastaa. Lähtöjärjestys julkaistaan perjantai-iltana seuran fb-sivuilla sekä lähetetään osallistujalle sähköpostiin, josta ilmoittautuminen on lähetetty.
8. Järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin, joista kuitenkin pyritään tiedottamaan osallistujille mahdollisimman hyvissä ajoin.

Pay & Jump 19.1.2019

Pay & Jump lauantaina 19.1.2019 klo 17
Tule harjoittelemaan esteradan ratsastusta kilpailunomaisissa olosuhteissa Saaran tallin hiekkapohjaisessa maneesissa. Tapahtuma on avoin kaikille.

Pyrimme järjestämään mahdollisimman paljon normaalia kilpailutilannetta muistuttavan tapahtuman. Rataan pääsee tutustumaan ennen oman verryttelyn alkua, ja halutessaan voi osallistua ratsastuksenohjaaja Laura Hassisen oppilailleen vetämään ohjattuun rataan tutustumiseen. Verryttely tapahtuu maneesissa max. 8 ratsukon ryhmissä. Aikaa tähän on 15 minuutta, jonka jälkeen luokka aloitetaan välittömästi. Radalla sinulla on aikaa hypätä rata rauhassa läpi ja halutessasi ottaa vaikeimmat kohdat vielä uudestaan.

Luokat:
1. ristikko
2. 40-50 cm
3. 60 cm
4. 70-100 cm (ilmoita haluamasi korkeus)

Hinta:
O-rin jäsenet 8€/luokka
muut 10€/luokka (Huom! Vakuutuksen vuoksi vaaditaan ratsastusseuran jäsenyys tai green card)

Maksu suoritetaan käteisellä kisakansliaan. Saaran tallin hevosilla osallistuvat maksavat myös hevosenkäyttömaksun.

Yksityisratsukot voivat halutessaan startata useamman luokan. Kaiken kaikkiaan tapahtumaan mahtuu enintään 40 startta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ratamestarina toimii Pirjo Rova, ja suoritukset valvoo ja tarvittaessa opastaa Laura Hassinen. Tuloksia ei lasketa eikä palkintoja jaeta.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen ouluridersry@gmail.com viimeistään 16.1.2019.
Lisäksi Saaran tallin hevosilla osallistuvat varaavat hevosen tallin seinällä olevaan listaan.

Ratsastajan psyykkinen valmennus tammi-helmikuussa 2019

Valmentaja Katja Vainikainen, Valmentamo

Miten mieli toimii?
Mitä ovat ne yksinkertaisimmat ydintaidot ja menetelmät, joita voit käyttää optimaalisen suoritusvireen hakemiseen ja kilpailemiseen liittyvän jännityksen hallintaan?

Tervetuloa mukaan rentoihin ja keskusteleviin valmennusiltoihin, joissa teemoina on ratsastajan omien tavoitteiden asettaminen ja psyykkinen valmentautuminen kohti parasta mahdollista onnistumista niin harjoitus- kuin kilpailutilanteessa. Kahden valmennusillan aikana käymme läpi helposti sovellettavaa teoriaa mielen toiminnasta, lisäämme itsetuntemusta, teemme mielikuvaharjoituksia, luomme unelmista tavoitteita ja opettelemme helppoja ja käytännönläheisiä menetelmiä jännityksen hallintaan ja optimaaliseen suoritusvireeseen liittyen. Saat mukaasi myös valmista materiaalia, muistilistoja ja helppoja tehtäviä, joiden avulla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti joko yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

 1. Valmennusilta: Unelmat, tavoitteet ja mielikuvat
  Maanantai 28.1.2019 klo 17-19 / Teron pubin kabinetti, Kuivasjärvi, Oulu
 • Orientaatio: Unelmista tavoitteiksi
 • Minä tavoitetilassani –Mielikuva – ja kirjoitusharjoitus
 • Itsetuntemuksesta itseluottamukseen – onnistumista edistävät ajatus- ja toimintamallit
 • Oman tavoitteen asettaminen ja motivaation tarkastaminen
 • Omat vaikutusmahdollisuudet
 • Läsnäolon voima ja optimaalisen suoritusvireen hakeminen
 • Loppurentoutus: Oman hyvän mielentilan löytäminen
 1. Valmennusilta: Tunteet ja jännityksen hallinta
  Maanantai 25.2.2019 klo 17-19 / Teron pubin kabinetti, Kuivasjärvi, Oulu
 • Näkökulmia jännittämiseen
 • Tunteet ja keho
 • Tahdon ulottuvuudet
 • Päästä irti ikävästä tunteesta -harjoitus
 • Jännityksen tunteiden hallinnan avaimet
  • Ennen kilpailuja
  • Kilpailupäivänä
 • Voimalauseiden asettaminen
 • Ankkurointi –harjoitus

Ota mukaasi muistiinpanovälineet sekä rento ja avoin mieli!  Tervetuloa!

Valmennusten hinta on 30€/hlö/2 iltaa. Ilmoittautuminen 14.1. mennessä s-postilla ouluridersry@gmail.com. Valmennuspaikkoja on 25, etusijalla ovat Oulu Ridersia edustavat ja/tai seuratoiminnassa aktiiviset jäsenet.