Yleinen

Pikkujoulu 2022

Oulu-Riders ry ja Saaran talli viettävät pikkujoulua sunnuntaina 18.12. klo 18.30 alkaen Saaran maneesilla. Tervetuloa nauttimaan joulutunnelmasta ja jouluherkuista!

Esterataharjoitus 19.6.2022

Tervetuloa Oulu-riders ry:n järjestämiin esterataharjoituksiin 19.6. klo 9 alkaen. Rataharjoitus järjestetään Saaran tallin maneesissa ja verryttely Saaran tallin kentällä. Tuomarina Inka Autio.

Luokat:

1. Puomi, arv. A.1.0

2. Ristikko-40cm, arv. A.1.0

3. 50cm, arv. A.1.0

4. 60cm, arv. A.1.0

5. 70cm, arv. A.1.0

6. 80cm, arv. A.1.0

Ilmoittautumiset sähköpostiin ouluridersry@gmail.com torstaina 16.6.klo 21 mennessä. Hinta 12€/ luokka, O-rin jäsenet 10e/luokka. (Ratsastuskoulujen hevosilla ratsastavat maksavat lisäksi mahdollisen hevosvuokran omalle tallilleen). Maksut kanttiiniin käteisellä tai MobilePaylla viimeistään 30min ennen luokan alkua. Jokainen Oulu-riders ry:n jäsen sitoutuu myös talkoilemaan päivän aikana. Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

Huom! Rata rakennetaan edellisenä päivänä erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Seuraa tiedotuskanavia.

 

Koulurataharjoitukset 12.6.2022

Tervetuloa Oulu-riders ry:n järjestämiin koulurataharjoituksiin 12.6. klo 9 alkaen. Rataharjoitus järjestetään Ratsukankaan kentällä ja verryttely Ratsukankaan maneesissa. Tuomarina Ida Suonperä. Luokat:
1. Helppo D:1 2022
2. Helppo C EB special 2022
3. Helppo B:4 2022
Ilmoittautumiset sähköpostiin ouluridersry@gmail.com torstaina 9.6.klo 21 mennessä. Hinta 12€/ luokka, O-rin jäsenet 10e/luokka. (Ratsastuskoulujen hevosilla ratsastavat maksavat lisäksi mahdollisen hevsovuokran omalle tallilleen).Maksut kanttiiniin käteisellä tai MobilePaylla viimeistään 30min ennen luokan alkua. Jokainen Oulu-riders ry:n jäsen sitoutuu myös talkoilemaan päivän aikana! Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

 

Koulutusta esteratsastajille!

Lauantaina 14.5. on loistava mahdollisuus päästä kuulemaan, mitä on taitoarvostelu ja mitä se käytännössä tarkoittaa. Anne-Mari Engman pitää luennon ja saamme seurata demoratsukoita radalla. Koulutus on maksuton Oulu-Riders ry:n jäsenille, muille 5 euroa. Maksu onnistuu paikan päällä käteisellä tai mobilepaylla.

14.5. Saaran tallin maneesi, klo 17-18.30. Ratsastuskentäntie 1.

Tervetuloa!

Kevätkokous 2022

Oulu-Riders ry:n sääntömääräinen kevätkokous perjantaina 13.5. klo 18 kerhomökissä, Ratsastuskentäntie 1. Tervetuloa!

Koronavirus ja O-Rin tapahtumat

SRL:n suositusten mukaisesti olemme päättäneet perua kaikki seuran järjestämät kilpailut ja harjoitukset ainakin huhtikuun loppuun asti.

 

Oulu-Riders ry:n seurakohtaiset jäsenedut

HYVINVOINTIPALVELUT WELLMOTION

Koulutettu hieroja, kuntosalivalmentaja, Personal Trainer Inka Autio

• Oulu-Riders ry:n jäsenille kaikki hieronnat aina -5%

• Kysy tarjous Personal Training -palveluista: yksilö- ja pienryhmävalmennukset

wellmotion.fi

inka.autio@wellmotion.fi

p. 044 9886 122

ODL

Oulu Riders ry ja ODL Liikuntaklinikka ovat solmineet SeuraDiili –yhteistyösopimuksen toukokuussa 2019. SeuraDiili mahdollistaa ratsastusseuramme jäsenille laajat urheilijan tukipalvelut terveelliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun, sekä tietysti SeuraDiili-hinnaston mukaiset alennukset (n. -15% ja toimistomaksu 0€) ODL Liikuntaklinikan liikuntalääketieteen asiantuntijapalveluista.

  • liikuntalääkärin vastaanotto

  • fysioterapeutin vastaanotto

  • ravitsemusterapeutin vastaanotto

 • ruokapäiväkirjan analysointi ja palaute

 • erilaiset lihastasapaino- ja voimatestit, harjoitustaso- ja hapenottokyvyn testi,  kuntotestaus, yksilöllinen 3 kk valmennusohjelma

SeuraDiili tarjoaa em. etujen lisäksi jäsenseuroilleen maksutonta liikuntalääketieteen koulutusta vuosittain. Yhteyshenkilönä SeuraDiilissä toimii Katja Kallio.

Seuradiili_hinnasto2023

 

O-Ri Facebookissa

Seuralla on nyt Facebookissa oma ryhmä, jonka tarkoituksena on toimia sivujen ohella toisena tiedotuskanavana sekä keskustelufoorumina jäsenistölle. Jos olet Facebookissa, liity ryhmään ja mainosta muillekin.

Ryhmä löytyy käyttämällä hakusanaa Oulu-Riders ry.