Yleinen

Kohti vuotta 2020 – mitä on luvassa?

Hyvää uutta vuotta 2020!

Oulu Ridersin vuosi tulee olemaan vilkas. ORi Cupin perinteisten kuuden osakilpailun lisäksi tulemme järjestämään rataharjoituksia, koulutuksia ja yleisötapahtumia sekä toukokuussa Pohjois-Suomen ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailut koulu- ja esteratsastuksessa. Ensimmäiset koulurataharjoitukset ovat jo 18.1. ja kevään aikana tullaan järjestämään mm. EA1-kurssi sekä kilpailukoulutus kaudelle 2020. Senioriratsastajat järjestävät ahkerasti varainkeruutalkoita ja vuoden 2020 Sennuleiri suuntaa syksyllä Puolaan.

Myös Suomen ratsastajainliiton 100-vuotisjuhlavuosi tulee näkymään tapahtumissamme ja vuosi huipentuu perinteisesti yhteiseen joulujuhlaan ja vuoden ansioituneiden palkitsemiseen upeine esityksineen ja ratsastusnäytöksineen.

Seuran hallituksen kokoonpano on viimevuodesta muuttunut jäsensihteerin osalta ja Heli Halttusen jälkeen jäsensihteerinä jatkaa nyt varapuheenjohtajamme Inka Autio. Inkalta voi kysellä mm. liittymis- ja kilpailulupa asioista sekä jäsenmaksuista. Jäseneksi liittyminen kannattaa, sillä jäsenyyteen kuuluu myös ratsastajan vakuutus tallilla, tallimatkoilla, ratsastaessa sekä ratsastus- ja kilpailumatkoilla tapahtuvien vahinkojen varalle. Jäsenmaksulaskut lähetetään vanhoille jäsenille massapostituksena alkuvuodesta ja kortti tulee Hippoksen mukana kuten ennenkin.

Kisapalvelu-KIPA on uudistunut KIPA2:ksi ja sen käytön osalta tullaan järjestämään koulutusta kevään kisakoulutuksen yhteydessä. Myös kilpailusääntöihin tulee muutoksia.

ORi Cupin sääntöjä on joiltakin osin muutettu ja uudet säännöt löytyvät nettisivuiltamme. Nyt alkavana vuonna sama ratsastaja voi kilpailla ORi Cupin voitosta sekä yksityisratsastajana että tuntiratsastajana kriteerien täyttyessä. Tuntiratsastajan määritelmää on tarkennettu: ratsastaja on ratsastuskoulun vakiotuntilainen ja ratsastettava hevonen on pääosin ratsastuskoulun yleisessä tuntikäytössä. Yksityisratsastajat voivat osallistua samassa osakilpailussa kahteen luokkaan ja parempi tulos kirjataan kokonaiskilpailutuloksiin. Lisäksi avasimme oman sarjan 50+ -vuotiaille veteraanikilparatsastajille.

Talkootyöllä on toiminnassamme valtava merkitys ja erityisesti olemme kiitollisia nuorten panostuksesta toimintaan. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi mukaan myös kaikki vanhemmat ja toivommekin että mahdollisimman moni osallistuisi jo suunnitteluvaiheesta lähtien tapahtumien järjestelyihin. Teitä ja monipuolista osaamistanne tarvitaan, hevostaitokokemus ei ole välttämätöntä. Kiitos kun osallistut! #seurasydän #yhdessä

Katja Kallio, hallituksen pj

Seuran ja Saaran tallin pikkujoulu 2019

pikkujoulu_2019

Myynnissä hevosaiheisia kalentereita vuodelle 2020

kansiOulu-Riders ry:n senioritoimikunta myy osana varainhankintakampanjaa hevosaiheisia vuosikalentereita hintaan 15 € / kpl. Esittelykappale on selattavissa Oulu-Riders ry:n mökissä. Kalentereja voi kysyä senioritoimikunnan sekä O-Rin hallituksen jäseniltä.

kalenteri_helmiheina

Syyskokous 21.10.2019

Tervetuloa Oulu Riders ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 21.10.2019 klo 19 alkaen Saaran tallin kerhomökille. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus ilmoittautua/osallistua talven tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Kokouksessa on kahvitarjoilu.

ODL Liikuntaklinikan SeuraDiili-koulutus: Laadukas fysiikkavalmennus – kokonaiskuormituksen hallinta

Tervetuloa SeuraDiili-koulutukseen ORilaiset!

ODL Liikuntaklinikka järjestää yhdessä valmentajakoulutusverkoston kanssa ti 8.10. klo 17-20 koulutuksen: Laadukas fysiikkavalmennus – kokonaiskuormituksen hallinta.
Lue lisää: http://www.popli.fi/?x1238841=1469637

Tähän koulutukseen SeuraDiili – seuran jäsenet pääsevät ilmaiseksi (muille hinta 20e). Ilmoittautuminen vaaditaan ja laskulta välttyy kun kirjoittaa lisätietoja kohtaan: seuradiili.

Oulu-Riders ry:n sennuleirin 2020 suunnittelukokous

Tekeekö mielesi lähteä ratsastusleirille mukavassa aikuisporukassa? Kaipaatko hevosentäytteistä lomaa arjesta, ratsastuksen tuomaa raukeutta kehossa tai illanviettoa samanhenkisessä seurassa? Mikäli vastaus on kyllä, niin Oulu-Riders ry:n järjestämä perinteinen sennuleiri voi sopia sinulle.

Lämpimästi tervetuloa O-Ri:n sennuleirin suunnittelukokoukseen maanantaina 2.9.2019 kello 18. Mukaan suunnitteluun toivotetaan sekä uudet kasvot että tutut sennuleiriläiset. Mikäli et pääse paikalle, mutta haluaisit ottaa kantaa leirin järjestelyihin, voit lähettää sähköpostia seuran osoitteeseen: ouluridersry@gmail.com.

Seuramme järjestää 18 vuotta täyttäneille seuran jäsenille suunnatun leirin vuosittain vaihtuvaan paikkaan. Leiriä varten järjestetään vuoden mittaan yhteisiä varainkeruuhankkeita kulujen pienentämiseksi. Seniorit tähyilevät tulevana vuonna ulkomaille, kenties Unkarin pustalle. Tarkka ajankohta on yhä avoin, mutta se tulee sijoittumaan akselille kesä-syksy 2020.

Mitä?         Leirin alustava suunnittelukokous
Missä?       O-Ri:n mökki, Saaran talli, Ratsastuskentäntie 1, 90540 Oulu
Milloin?     maanantai 2.9. klo 18:00

ratsukko laukassa

Oulu-Riders ry:n seurakohtaiset jäsenedut

HYVINVOINTIPALVELUT WELLMOTION

Koulutettu hieroja, kuntosalivalmentaja, Personal Trainer Inka Autio

• Oulu-Riders ry:n jäsenille kaikki hieronnat aina -5%

• Kysy tarjous Personal Training -palveluista: yksilö- ja pienryhmävalmennukset

wellmotion.fi

inka.autio@wellmotion.fi

p. 044 9886 122

 

ODL

Oulu Riders ry ja ODL Liikuntaklinikka ovat solmineet SeuraDiili –yhteistyösopimuksen toukokuussa 2019. SeuraDiili mahdollistaa ratsastusseuramme jäsenille laajat urheilijan tukipalvelut terveelliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun, sekä tietysti SeuraDiili-hinnaston mukaiset alennukset (n. -15% ja toimistomaksu 0€) ODL Liikuntaklinikan liikuntalääketieteen asiantuntijapalveluista.

  • liikuntalääkärin vastaanotto

  • fysioterapeutin vastaanotto

  • ravitsemusterapeutin vastaanotto

 • ruokapäiväkirjan analysointi ja palaute

 • erilaiset lihastasapaino- ja voimatestit, harjoitustaso- ja hapenottokyvyn testi,  kuntotestaus, yksilöllinen 3 kk valmennusohjelma

SeuraDiili tarjoaa em. etujen lisäksi jäsenseuroilleen maksutonta liikuntalääketieteen koulutusta vuosittain. Yhteyshenkilönä SeuraDiilissä toimii Katja Kallio, varalla Karoliina Määttä.

Kevättalkoot

SAARAN TALLILLA 25.-26.5.2019
Klo 10.00 alkaen

Tänä vuonna talliympäristön ja maneesin kevätsiivouksen lisäksi maalaamme ja uudistamme kerhomökkiä. Talkooväelle tarjolla tukevaa evästä – tästä syystä ilmoittaudu mukaan, jotta osaamme varata oikean määrän ruokaa. Ilmoittautumiset facebookin tapahtumaryhmään (linkki Oulu-Ridersin fb-sivulta) tai sähköpostiin ouluridersry@gmail.com.

Kevätkokous 2019

Tervetuloa Oulu-Riders ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 15.4. klo 18.

Paikka: O-Rin kerhomökki, Saaran talli, Ratsastuskentäntie 1.

Kisakoulutus 2019

Tervetuloa Oulu Ridersin kilpailukauden 2019 kisakoulutukseen. Kisakoulutus järjestetään seuran kerhomökissä Saaran tallilla maanantaina
18.3.2019 klo 18-20. Koulutukseen osallistumista suositellaan kaikille kisakaudella 2019 kilpailemaan aikoville tai edes sitä harkitseville O-Rin jäsenille, sekä O-Rin kilpailevien junioreiden huoltajille. Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet. Koulutus on maksuton.

Koulutuksen sisältö:
• Talkootyöt ja osallistuminen
• Tallin ja seuran yhteistoiminta
• Kisakutsu ja erityismääräykset
• Kilpailulupa
• Ilmoittautuminen
• Kilpailusäännöt lyhyesti

• Kouluratsastuskilpailut
– Valmistautuminen
– Verryttely
– Suoritus ja arviointi
• Esteratsastuskilpailut
– Valmistautuminen
– Verryttely
– Suoritus ja arviointi

Kouluttajat: koulutuomari Mari Päivärinta ja ratsastuksenohjaaja Laura Hassinen.