Jäseneksi

LIITY SINÄKIN JÄSENEKSI – SE KANNATTAA !

JÄSENMAKSUT

 • Juniorit 63 euroa
 • Seniorit 71 euroa
 • Perhejäsen seniori* 43 euroa
 • Perhejäsen juniori* 38,50 euroa
 • Kannattajajäsen (ei SRL:n etuja), yksityishenkilö 12 €

*Saman talouden toinen jne. jäsen on perhejäsen. Perhejäsen saa muuten samat edut, mutta EI Hippos-lehteä eikä oikeutta kansalliseen kilpailulupaan.

LIITTYMINEN

 1. ILMOITA JÄSENSIHTEERILLE nimesi, henkilötunnuksesi kokonaisuudessaan sekä yhteystietosi sähköpostilla.  Inka Autio, inkakaroliina(ät)gmail.com tai nettilomakkeella. Huomaa, että jäsenyys on voimassa vasta kun seura on käsitellyt ja hyväksynyt sen  ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä.
 2. Saat kotiisi Suomen Ratsastajainliiton lähettämän jäsenmaksukaavakkeen – Maksa maksu ajallaan ja huolehdi että viitenumero ja summa menevät oikein – mikäli summa on väärin, ei maksusuoritus näy jäsenrekisterissä.
 3. JÄSENYYTESI ETUINEEN ASTUU VOIMAAN HETI MAKSUN MAKSETTUASI.

Muistathan, että jokaisen säännöllisesti Suomen Ratsastajainliiton hyväksymässä ratsastuskoulussa tunnilla käyvän on kuuluttava johonkin seuraan.

JÄSENEDUT

 1. HIPPOS -lehti 8 kertaa vuodessa kotiin kannettuna.
 2. Pohjola Vakuutuksen sporttiturva, joka on voimassa ratsastusta harrastettaessa, hoito- ja kilpailutilanteissa sekä ratsastusharrastukseen liittyvillä meno- ja paluumatkoilla koko Euroopassa.
 3. Mahdollisuus osallistua O-Rin ja muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin sekä suorittaa SRL:n hoito- ja ratsastusmerkkejä.
 4. Alennusta seuran varustekaappimaksuista ja seurakilpailujen lähtömaksuista sekä O-Rin järjestämistä retkistä ja tapahtumista.
 5. Seura anoo halukkaille KILPAILULUVAT 2- ja ylemmän tason kilpailuihin.
 6. Kilpailijoilla mahdollisuus anoa seuralta KILPAILU- ja VALMENNUSTUKEA.
 7. Seura tukee mahdollisuuksien mukaan jäsentensä kursseille ja koulutuksiin osallistumista.
 8. Seura maksaa SRL:n TOIMIHENKILÖLISENSSIT.
 9. KATSO TÄSTÄ SEURAN OMAT JÄSENEDUT OULU-RIDERS RY:N JÄSENILLE

Lisätietoa muista  kaupallisista jäseneduista www.ratsastus.fi