Harjoitukset

SRL 100 -kilpailuharjoitus 5.12.-6.12.2020

HARJOITUS ON PERUTTU NOPEASTI PAHENTUNEEN KORONATILANTEEN VUOKSI.

Tervetuloa Oulu Riders ry:n järjestämiin kilpailuharjoituksiin Oulun Kuivasjärvelle lauantaina 5.12. noin klo 17:45 alkaen ja sunnuntaina 6.12. noin klo 9 alkaen. Harjoituksen alkamisaika tarkentuu osallistujamäärän mukaan (+/- 1 h).

Harjoitus käydään kahdessa osassa: lauantaina harjoitellaan kouluratsastusta ja sunnuntaina esteratsastusta. Ratsukko voi osallistua molempiin lajeihin tai halutessaan vain toiseen. Kumpaankin lajiin osallistuvat ratsukot kilpailevat oman sarjansa (sarja 1 tai sarja 2) sisällä yhteispisteiden voitosta. Suorituksista lasketaan pisteitä kokonaiskilpailua varten (voittaja saa 1 pisteen, toiseksi sijoittunut 2 jne.). Kokonaiskilpailuun osallistuessa ratsun on oltava sama molemmissa lajeissa. Pienimmän yhteispistemäärän saanut ratsukko voittaa kokonaiskilpailun. Mikäli ratsukoilla on sama pistemäärä, kouluratsastusosuuden tulos määrittää loppusijoitukset. Jos tulos oli kouluratsastuksessakin tasan, kouluosuuden arvostelupöytäkirjan yleisvaikutelmapisteet ratkaisevat.

Lauantain 5.12. luokat:
Luokka 1. Helppo C EB Special 2015 (Rata B)
Luokka 2. B-merkin kouluohjelma 2010, päivitetty 2020 (Rata B)

Sunnuntain 6.12. luokat:
Luokka 1. 50 cm, arvostelu 367.1 (A2/A2)
Luokka 2. 70 cm, arvostelu 367.1 (A2/A2)
Luokka 3. Ristikko, A.0.0

Lauantain ja sunnuntain luokat 1 muodostavat ensimmäisen yhteispistein palkittavan sarjan ja luokat 2 toisen palkittavan sarjan. Lisäksi sunnuntaina on tarjolla ristikkoluokka, joka järjestetään erillisenä luokkana, eli siitä ei voi kerätä pisteitä kokonaiskilpailuun.

Lauantain luokka 1 + sunnuntain luokka 1 = sarja 1
Lauantain luokka 2 + sunnuntain luokka 2 = sarja 2

Erityismääräykset:

1. Harjoitus on avoin Oulu-Riders ry:tä edustaville ratsukoille. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 2.12.2020 mennessä sähköpostitse ouluridersry@gmail.com (ilmoita ratsastajan nimi, ratsun virallinen nimi, ratsukon edustama seura ja mihin lajiin/luokkaan ratsukko osallistuu). Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta per laji! Etusijalla ovat kokonaiskilpailuun osallistuvat ratsukot. Tuntihevosilla ratsastavat sopivat hevosistaan opettajiensa kanssa ja maksavat ratsunsa kunkin koulun ohjeiden mukaisesti (huom! hevosvarauksen lisäksi tulee muistaa ilmoittautua erikseen harjoitukseen).
Jos joudut perumaan lähtösi, ilmoita asiasta viipymättä sähköpostitse ouluridersry@gmail.com. Peruutuksissa ja maksujen palautuksissa noudatetaan kilpailusääntöjä (KS I 13.2.). Pienissäkään flunssaoireissa ei tule saapua paikalle, mikä koskee sekä osallistujia, apulaisia että toimitsijoita.
2. Harjoituksen osallistujat jaetaan radan rakennus- ja purkuryhmiin. Tarkista talkoolistasta missä vuorossa olet. Osallistujat talkoilevat lisäksi heille osoitetuissa talkootehtävissä.
3. Osallistumismaksu on 12 €/suoritus (yhteen lajiin osallistuessa) tai 10+10=20 € (mikäli ratsukko osallistuu sekä koulu- että esteosuuteen). Osallistumismaksut maksetaan etukäteen seuran tilille FI82 8000 1401 4937 97. Suoritetusta maksusta tulee lähettää kuitti/verkkopankkituloste seuran sähköpostiin viimeistään perjantaina 4.12. Ilman kuitin toimittamista ei voi startata!
4. Sarjojen yhteispisteiden voittajille ja toiseksi ja kolmanneksi tulleille on palkintona SRL 100 -ruusukkeet. Ristikkoluokassa jaetaan kaikille hyväksytyn suorituksen tehneille ruusukkeet. Muita palkintoja ei jaeta. Koronavirusepidemian vuoksi erillisiä palkintojenjakoa ei järjestetä, vaan palkinnot noudetaan kokonaiskilpailun selvittyä kansliasta.
5. Osallistujia ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Osallistujien on esitettävä todiste ratsastusseuraan kuulumisesta. Kuva jäsenkortista tai jäsenmaksukuitista lähetetään osallistumismaksukuitin mukana seuran sähköpostiin.

6. Ratsastajan asun täytyy olla siisti ja turvallinen. Harjoituksessa on sallittua pukeutua itsenäisyyspäivä/SRL-100 -teeman mukaiseen asuun. Kannustamme esimerkiksi pukeutumaan sini-valkoiseen väriin.

7. Ratsastajalla saa olla molemmissa lajeissa valintansa mukaan raippa tai kannukset. Muilta osin noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä.
8.
Harjoitus on koronavirusepidemian vuoksi suljettu kokonaan yleisöltä ja alueella (tallit, maneesit, kulkutiet) saa tapahtuman aikana olla tallihenkilöstön ja talkoolaisten lisäksi vain 1 huoltohenkilö / ratsukko. Maneesissa suoritusta saavat olla paikalla seuraamassa vain sillä hetkellä töissä olevat toimitsijat ja suorittavan ratsukon huoltohenkilö, jolla täytyy olla kasvomaski. Myös verryttelymaneesissa saavat olla läsnä vain talkoolaiset ja kunkin ratsukon huoltohenkilö, jolla tulee olla maski.
Maneeseissa ja talleissa suositellaan turvavälien pitämistä, hyvästä hygieniasta huolehtimista sekä kasvomaskin käyttöä. Pyydämme kilpailijoita ja talkoolaisia varaamaan mukaan omat maskit. Verryttelyn ja suorituksen aikana ratsastaja voi kuitenkin ratsastaa ilman kasvomaskia.
8. Suorituspaikkana toimii Ratsukangas Oy:n maneesi. Verryttely tapahtuu Saaran tallin maneesissa. Harjoituspaikan osoite: Ratsukentäntie 4 (ja 1), 90540 Oulu
9. Harjoituksen tuomarina toimivat Satu Ylikulju (koulu) ja Anniina Ruotsalainen (este), talkoovastaavana Anna Mikkonen ja harjoituksen johtajana Kati Kemppainen. Esteillä hyödynnetään SRL:n valmisratoja (tarvittaessa muokattuna).
10. Harjoituksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Koulurataharjoitus 2.8.2020, lähtöjärjestys

Luokka 1 ratsastetaan Ratsukankaan maneesissa ja luokat 2-4 Ratsukankaan kentällä. Verryttely on Saaran tallin maneesissa. Kulku verryttelystä Ratsukankaan maneesiin on maaston kautta. Ratsukankaan kentälle kuljetaan Ratsastuskentäntien kautta.

Luokka 1 he D:3 (Ratsukankaan maneesi)
1. Helmi Polso- Storm 16.30
2. Siiri Parpala- Estragood O-Ri
3. Sofia Hiltula- Merija O-Ri
4. Anna Korhonen- Kerosine Guy O-Ri
tauko 15 min
5. Jenna Halonen Bianca O-Ri 17.10
6. Tia Raudaskoski- Bruchetta O-ri
7. Vilma Pousi- Kotirannan Onni O-Ri
8. Aino Aspegren- Jozik O-Ri
9. Elsa Regelin- Kosenza O-Ri

Luokka 2 he C tutustumisluokan kouluohjelma 2009 (Ratsukankaan kenttä)
1. Anna Mikkonen- Riidankylväjä O-ri 16.30
2. Ilona Jylhä-Elbrus O-ri
3. Marika Karhu- Curuk OR
4. Henna Åman- Budzik O-ri
5. Monica Nuojua- Jatsikko O-ri
tauko 15min
6. Emma Konttavaara-Rollija O-ri 17.20
7. Nella Viljakainen-Quastone O-ri
8. Fanny Haapala- Estragood O-ri
9. Sari Kanniainen-El`Roy O-ri

Luokka 3 he B:4 2020 (Ratsukankaan kenttä)
1. Roosa Mäntykenttä-Last Waltz  O-ri 18.00
2. Julia Possakka- Bors ABC
3. Hanna Lahtinen- Orlik O-Ri
4. Tiia Tuovinen-Monika O-ri
5. Emmi Erkkilä-Lumienkeli O-ri
6. Sonja Kaartinen- Rowanhill Najila O-ri
tauko 15min
7. Silja Keränen-Kolin Rappen O-ri 18.50
8. Kia Niskakangas- Elmholts Napasha O-ri
9. Maija Kylmänen- Ypäjä Huttunen RuRa
10. Eerika Kaappola-Antonella Mix O-Ri
11. Julia Heikkinen- Pehafe O-Ri
12. Emma Mäntylä- Carewicz Z Sadyby O-ri
tauko 15 min
13. Tea Mölläri – Rowanhill Najila, O-Ri 19.40
14. Jenna Matilainen- Bonamit O-ri
15. Laura Hassinen- Kotirannan Onni O-ri
16. Sara Mäntylä-Friso O-ri
17. Kirsi Hartikainen-Lumienkeli O-ri

Luokka 4 he A:5 2015 (Ratsukankaan kenttä)
1. Kati Kemppainen- Patna OR 20.20
2. Mira Kesti- Budzik OR
3. Lotta Ahmala- Last Waltz O-ri
4. Eerika Kaappola- Antonella Mix O-ri
5. Kati Kemppainen-Una V OR
tauko 10min
6. Satu Ruotsalainen- Starlight´s Milan O-ri 21.05
7. Kati Kemppainen-Kvatra OR
8. Eveliina Lammentausta- Donna XII Equi-Oulu (paraohjelma)
9. Aino Pylkäs- Four Winds Cello RuRa (näyttö)

Koulurataharjoitus 2.8.2020

Tervetuloa Oulu Riders ry:n järjestämiin kouluratsastuksen rataharjoituksiin Oulun Kuivasjärvelle sunnuntaina 2.8.2020 klo 16:30 alkaen.

Luokka 1 Helppo D:3 2013 Avoin kaikille.

Luokka 2 Helppo C, Tutustumisluokan kouluohjelma 2009, rata A Avoin kaikille.

Luokka 3 Helppo B:4 2020 Avoin kaikille.

Luokka 4 Helppo A:5 2015 Avoin kaikille.

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset perjantaihin 31.7.2020 mennessä sähköpostitse ouluridersry@gmail.com (ilmoita ainakin ratsastajan nimi, ratsun nimi, seura jota ratsukko edustaa ja luokka johon ratsukko osallistuu). HOX!! Mukaan mahtuu 40 ensiksi ilmoittautunutta!
2. Jos joudut perumaan lähtösi, ilmoitathan hyvissä ajoin (ouluridersry@gmail.com tai suoraan harjoituksen johtajalle).
3. Lähtömaksu 12 €, Oulu Ridersin jäsenille 10 €. Kaikki maksut maksetaan kansliaan KÄTEISELLÄ/MobilePayllä (korttimaksuja ei voida ottaa vastaan). Kanslia avautuu klo 16.
4. Suoritukset arvioidaan, mutta sijoituksia ei lasketa eikä palkintoja jaeta.
5. Lähtölistat julkaistaan seuran facebook -ryhmässä, kansliassa sekä verryttelymaneesin sisääntulon vieressä.
6. Suorituspaikkana toimii Ratsukangas Oy:n maneesi tai sään salliessa ulkokenttä. Verryttely tapahtuu itsenäisesti ja muut ratsukot huomioiden Saaran tallin maneesissa (vapautuu tuntikäytöstä klo 16).
7. Harjoituksen tuomarina toimii Satu Ikäläinen ja kilpailun johtajana Kati Kemppainen.
8. Harjoituspaikan osoite: Ratsukentäntie 4 (ja 1), 90540 Oulu 9. Kuivasjärven alueen ratsastajat sitoutuvat ilmoittautuessaan osallistumaan myös kouluradan rakennukseen ja purkuun.
10. Harjoituksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Esterataharjoitus 15.2.2020

Oulu-Riders ry järjestää Pohjois-Suomen alueen SRL:n alaisten ratsastusseurojen jäsenille avoimen ESTERATAHARJOITUKSEN Kuivasjärvellä lauantaina 15.2.2020 klo n. 17 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Radan korkeus valinnainen väliltä: ristikko-100 cm (ristikko, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 cm)
Arvostelu: taitoarvostelu

Huomioitavaa:
1. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com. Ilmoita ratsastajan nimi ja puhelinnumero, hevosen nimi (+kutsumanimi), ratsastettava korkeus/korkeudet ja seura. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 14.2. klo 12 mennessä. Harjoitukseen mahtuu mukaan enintään 50 suoritusta ilmoittautumisjärjestyksessä. Enintään 2 suoritusta/hevonen.

Saaran tallin tuntihevosilla osallistuvat varaavat lisäksi hevosen tallin seinällä olevaan listaan. Ratsukankaan tuntiratsastajat varaavat ratsunsa ja hoitavat hevosvuokramaksunsa Katille.

2. Hypättävä korkeus valitaan väliltä ristikko-100 cm. Korkeuksia tarjotaan 10 cm välein. Sama ratsukko voi valita hyppäävänsä molemmat suoritukset samalla korkeudella, mutta varaudu tuolloin siihen, että suoritukset saattavat olla myös peräjälkeen, riippuen kyseisen korkeuden osallistujamäärästä. Ratsastajalla saa olla radalla avustaja.

3. Kaikki korkeudet toteutetaan taitoarvostelulla. Suoritukset arvioi ratsastuksenohjaaja Aino Pylkäs. Arvostelupöytäkirjan saa itselleen suorituksen jälkeen, mutta tuloksia ei lasketa eikä palkintoja jaeta. Radat suunnittelee Tiina Jokinen ja toteuttaa Kati Kemppainen.

4. Osallistumismaksu on 10 € / suoritus. Osallistuminen maksetaan kerhomökin kansliaan käteisellä, mieluiten tasarahalla. Myös MobilePay-maksu on mahdollinen. Saaran tallin tuntiratsukot maksavat hevosvuokran 16 € / startti edelleen käteisellä.

5. Harjoituksen aikataulu on suuntaa antava ja mahdollisten poisjääntien osalta aikataulua tiivistetään niin, ettei ylimääräisiä odottelutaukoja tule. Rataan tutustumiset merkitään aikatauluun ohjeellisina. Listat julkaistaan viimeistään 15.2.2020 aamupäivällä.

6. Harjoitus järjestetään Ratsukankaan maneesissa ja verryttely Saaran tallin maneesissa. Maneesien välillä on noin 150 metrin kävelymatka. Kilpailujärjestäjä lähettää ratsukot verryttelymaneesista suoritusmaneesiin. Seuraa järjestäjän ohjeistusta. Kävelytykseen on kelien mukainen mahdollisuus Saaran tallin ulkokentällä eli aivan verryttelymaneesin vieressä.

7. Ratsastajia ei ole vakuutettu harjoituksen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Ratsastajan seurajäsenyys tarkastetaan osallistumismaksun maksamisen yhteydessä (vuoden 2019 kortti käy).

8. Muiden sääntöjen ja määräysten osalta noudatetaan 1-tason esteratsastuskilpailusääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
Sennujen kahvilasta saa kolikoin ostettua mm. lämmintä juotavaa.

KOULURATAHARJOITUS 18.1.2020, lähtöjärjestys

OULU-RIDERS RY:N SENIORIJAOSTON JÄRJESTÄMÄ

KOULURATAHARJOITUS 18.1.2020

Tiedoksi harjoitukseen tulijoille!

Pysäköinti: Hevoskuljetusautot voi parkkeerata Ratsukankaan parkkipaikalle.

Verryttely: Varsinainen verryttelyalue on Ratsukankaan maneesissa, ja odotusalueella Saaran maneesissa saa olla 3 ratsukkoa kerrallaan. Maneesien välillä on radioyhteys.

Raippa vai kannukset? Jompi-kumpi, mutta kumpikaan ei ole pakollinen varuste.

 

 

LÄHTÖJÄRJESTYS

Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016

1. Nella Viljakainen – Quastone ”Tauno” Oulu-Riders ry 17:45

2. Venla Leviäkangas – Carewicz z Sadyby ”Kami” Oulu-Riders ry

3. Kia Niskakangas – Elmholts Napasha ”Elmo” Oulu-Riders ry

4. Ilona Jylhä – Elbrus ”Eelis” Oulu-Riders ry

5. Monica Nuojua – Rollija ”Lilja” Oulu-Riders ry

6. Julia Heikkinen – Pehafe ”Verna” Oulu-Riders ry 18:10

7. Sari Kanniainen – El’ Roy ”Reiska” Oulu-Riders ry

8. Fanny Haapala – Estragood ”Eetu” Oulu-Riders ry

9. Sonja Kaartinen – Carewicz z Sadyby ”Kami” Oulu-Riders ry

10. Emma Kopola – Quastone ”Tauno” Oulu-Riders ry

11. Meri-Tuuli Sutinen – Lumienkeli ”Lumikki” Oulu-Riders ry 18:35

12. Jaana Honkanen – Onni-Eemeli ”Onni” Oulu-Riders ry

13. Susanna Korhonen – Hennylän Nelly ”Nelli” Oulu-Riders ry

Helppo B K.N. Special 2009

1. Jaana Honkanen – Onni-Eemeli ”Onni” Oulu-Riders ry 19:05

2. Anna Korhonen – Hennylän Nelly ”Nelli” Oulu-Riders ry

3. Iida Ylikangas – Viktooria III ”Vikke” ABC Ratsastajat

4. Hanna Lahtinen – Rowanhill Najila ”Dille” Oulu-Riders ry

5. Noora Koivupalo – Lovrita ”Lola” Oulu-Riders ry 19:33

6. Silja Keränen – Kolin Rappen ”Rappe” Oulu-Riders ry

7. Minttu Kämäräinen – Toiveen Sankari ”Sankari” Oulu-Riders ry

8. Helmi Kakko – Friso ”Risto” Oulu-Riders ry

9. Riikka Nevalainen – Sweet Cinnamon ”Cinna” Oulu-Riders ry 20:00

10. Eerika Kaappola – Antonella Mix ”Nella” Oulu-Riders ry

Helppo A:1 2009

1. Venla Limma – Lakupeikko ”Peikko” Oulun Ratsastajat ry 20:25

2. Satu Ruotsalainen – Starlight’s Milan ”Milli” Oulu-Riders ry

3. Eerika Kaappola – Antonella Mix ”Nella” Oulu-Riders ry

4. Lotta Ahmala – Last Waltz ”Lassi” Oulu-Riders ry

5. Katharina Kujala – Patriks Oulu-Riders ry 21:10

6. Satu Ruotsalainen – Starlight’s Milan ”Milli” Oulu-Riders ry

Koulurataharjoitus 18.1.2020

Seniorijaosto järjestää Pohjois-Suomen alueen SRL:n alaisten ratsastusseurojen jäsenille avoimen KOULURATAHARJOITUKSEN Saaran tallin maneesissa lauantaina 18.1.2020 klo 17:45 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Ratsastettavat ohjelmat:
Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016
Helppo B K.N. Special 2009
Helppo A:1 2009

Huomioitavaa:
1. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com. Ilmoita ratsastajan nimi ja puhelinnumero, hevosen nimi (+kutsumanimi), ratsastettava ohjelma/-t ja seura.
Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 17.1. klo 12 mennessä. Harjoitukseen mahtuu mukaan enintään 30 suoritusta ilmoittautumisjärjestyksessä.

2. Suoritukset arvioi ratsastuksenohjaaja Aino Pylkäs ja palautteen saa kirjallisena suorituksen jälkeen. Pisteitä annetaan, mutta ei lasketa 🙂

3. Osallistumismaksu on 10€ / ohjelma, rajoitus: max 2 ohjelmaa/hevonen. Osallistuminen maksetaan kerhomökin kansliaan käteisellä, mieluiten tasarahalla.

4. Harjoituksen aikataulu on suuntaa antava ja mahdollisten poisjääntien osalta aikataulua tiivistetään niin, ettei ylimääräisiä odottelutaukoja tule. Listat julkaistaan viimeistään 18.1.2020 aamupäivällä.

5. Verryttelyyn on varattu pieni alue maneesin päädystä, max 3 ratsukkoa kerrallaan.
Kävelytykseen on kelien mukainen mahdollisuus ulkokentällä.

6. Ratsastajia ei ole vakuutettu harjoituksen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Ratsastajan seurajäsenyys tarkastetaan osallistumismaksun maksamisen yhteydessä (vuoden 2019 kortti käy).

7. Muiden sääntöjen ja määräysten osalta noudatetaan 1-tason kouluratsastuskilpailusääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
Sennujen kahvilasta saa kolikoin ostettua mm. lämmintä juotavaa.