Harjoitukset

Esterataharjoitus 15.2.2020

Oulu-Riders ry järjestää Pohjois-Suomen alueen SRL:n alaisten ratsastusseurojen jäsenille avoimen ESTERATAHARJOITUKSEN Kuivasjärvellä lauantaina 15.2.2020 klo n. 17 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Radan korkeus valinnainen väliltä: ristikko-100 cm (ristikko, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 cm)
Arvostelu: taitoarvostelu

Huomioitavaa:
1. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com. Ilmoita ratsastajan nimi ja puhelinnumero, hevosen nimi (+kutsumanimi), ratsastettava korkeus/korkeudet ja seura. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 14.2. klo 12 mennessä. Harjoitukseen mahtuu mukaan enintään 50 suoritusta ilmoittautumisjärjestyksessä. Enintään 2 suoritusta/hevonen.

Saaran tallin tuntihevosilla osallistuvat varaavat lisäksi hevosen tallin seinällä olevaan listaan. Ratsukankaan tuntiratsastajat varaavat ratsunsa ja hoitavat hevosvuokramaksunsa Katille.

2. Hypättävä korkeus valitaan väliltä ristikko-100 cm. Korkeuksia tarjotaan 10 cm välein. Sama ratsukko voi valita hyppäävänsä molemmat suoritukset samalla korkeudella, mutta varaudu tuolloin siihen, että suoritukset saattavat olla myös peräjälkeen, riippuen kyseisen korkeuden osallistujamäärästä. Ratsastajalla saa olla radalla avustaja.

3. Kaikki korkeudet toteutetaan taitoarvostelulla. Suoritukset arvioi ratsastuksenohjaaja Aino Pylkäs. Arvostelupöytäkirjan saa itselleen suorituksen jälkeen, mutta tuloksia ei lasketa eikä palkintoja jaeta. Radat suunnittelee Tiina Jokinen ja toteuttaa Kati Kemppainen.

4. Osallistumismaksu on 10 € / suoritus. Osallistuminen maksetaan kerhomökin kansliaan käteisellä, mieluiten tasarahalla. Myös MobilePay-maksu on mahdollinen. Saaran tallin tuntiratsukot maksavat hevosvuokran 16 € / startti edelleen käteisellä.

5. Harjoituksen aikataulu on suuntaa antava ja mahdollisten poisjääntien osalta aikataulua tiivistetään niin, ettei ylimääräisiä odottelutaukoja tule. Rataan tutustumiset merkitään aikatauluun ohjeellisina. Listat julkaistaan viimeistään 15.2.2020 aamupäivällä.

6. Harjoitus järjestetään Ratsukankaan maneesissa ja verryttely Saaran tallin maneesissa. Maneesien välillä on noin 150 metrin kävelymatka. Kilpailujärjestäjä lähettää ratsukot verryttelymaneesista suoritusmaneesiin. Seuraa järjestäjän ohjeistusta. Kävelytykseen on kelien mukainen mahdollisuus Saaran tallin ulkokentällä eli aivan verryttelymaneesin vieressä.

7. Ratsastajia ei ole vakuutettu harjoituksen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Ratsastajan seurajäsenyys tarkastetaan osallistumismaksun maksamisen yhteydessä (vuoden 2019 kortti käy).

8. Muiden sääntöjen ja määräysten osalta noudatetaan 1-tason esteratsastuskilpailusääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
Sennujen kahvilasta saa kolikoin ostettua mm. lämmintä juotavaa.

KOULURATAHARJOITUS 18.1.2020, lähtöjärjestys

OULU-RIDERS RY:N SENIORIJAOSTON JÄRJESTÄMÄ

KOULURATAHARJOITUS 18.1.2020

Tiedoksi harjoitukseen tulijoille!

Pysäköinti: Hevoskuljetusautot voi parkkeerata Ratsukankaan parkkipaikalle.

Verryttely: Varsinainen verryttelyalue on Ratsukankaan maneesissa, ja odotusalueella Saaran maneesissa saa olla 3 ratsukkoa kerrallaan. Maneesien välillä on radioyhteys.

Raippa vai kannukset? Jompi-kumpi, mutta kumpikaan ei ole pakollinen varuste.

 

 

LÄHTÖJÄRJESTYS

Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016

1. Nella Viljakainen – Quastone ”Tauno” Oulu-Riders ry 17:45

2. Venla Leviäkangas – Carewicz z Sadyby ”Kami” Oulu-Riders ry

3. Kia Niskakangas – Elmholts Napasha ”Elmo” Oulu-Riders ry

4. Ilona Jylhä – Elbrus ”Eelis” Oulu-Riders ry

5. Monica Nuojua – Rollija ”Lilja” Oulu-Riders ry

6. Julia Heikkinen – Pehafe ”Verna” Oulu-Riders ry 18:10

7. Sari Kanniainen – El’ Roy ”Reiska” Oulu-Riders ry

8. Fanny Haapala – Estragood ”Eetu” Oulu-Riders ry

9. Sonja Kaartinen – Carewicz z Sadyby ”Kami” Oulu-Riders ry

10. Emma Kopola – Quastone ”Tauno” Oulu-Riders ry

11. Meri-Tuuli Sutinen – Lumienkeli ”Lumikki” Oulu-Riders ry 18:35

12. Jaana Honkanen – Onni-Eemeli ”Onni” Oulu-Riders ry

13. Susanna Korhonen – Hennylän Nelly ”Nelli” Oulu-Riders ry

Helppo B K.N. Special 2009

1. Jaana Honkanen – Onni-Eemeli ”Onni” Oulu-Riders ry 19:05

2. Anna Korhonen – Hennylän Nelly ”Nelli” Oulu-Riders ry

3. Iida Ylikangas – Viktooria III ”Vikke” ABC Ratsastajat

4. Hanna Lahtinen – Rowanhill Najila ”Dille” Oulu-Riders ry

5. Noora Koivupalo – Lovrita ”Lola” Oulu-Riders ry 19:33

6. Silja Keränen – Kolin Rappen ”Rappe” Oulu-Riders ry

7. Minttu Kämäräinen – Toiveen Sankari ”Sankari” Oulu-Riders ry

8. Helmi Kakko – Friso ”Risto” Oulu-Riders ry

9. Riikka Nevalainen – Sweet Cinnamon ”Cinna” Oulu-Riders ry 20:00

10. Eerika Kaappola – Antonella Mix ”Nella” Oulu-Riders ry

Helppo A:1 2009

1. Venla Limma – Lakupeikko ”Peikko” Oulun Ratsastajat ry 20:25

2. Satu Ruotsalainen – Starlight’s Milan ”Milli” Oulu-Riders ry

3. Eerika Kaappola – Antonella Mix ”Nella” Oulu-Riders ry

4. Lotta Ahmala – Last Waltz ”Lassi” Oulu-Riders ry

5. Katharina Kujala – Patriks Oulu-Riders ry 21:10

6. Satu Ruotsalainen – Starlight’s Milan ”Milli” Oulu-Riders ry

Koulurataharjoitus 18.1.2020

Seniorijaosto järjestää Pohjois-Suomen alueen SRL:n alaisten ratsastusseurojen jäsenille avoimen KOULURATAHARJOITUKSEN Saaran tallin maneesissa lauantaina 18.1.2020 klo 17:45 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Ratsastettavat ohjelmat:
Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016
Helppo B K.N. Special 2009
Helppo A:1 2009

Huomioitavaa:
1. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com. Ilmoita ratsastajan nimi ja puhelinnumero, hevosen nimi (+kutsumanimi), ratsastettava ohjelma/-t ja seura.
Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 17.1. klo 12 mennessä. Harjoitukseen mahtuu mukaan enintään 30 suoritusta ilmoittautumisjärjestyksessä.

2. Suoritukset arvioi ratsastuksenohjaaja Aino Pylkäs ja palautteen saa kirjallisena suorituksen jälkeen. Pisteitä annetaan, mutta ei lasketa :)

3. Osallistumismaksu on 10€ / ohjelma, rajoitus: max 2 ohjelmaa/hevonen. Osallistuminen maksetaan kerhomökin kansliaan käteisellä, mieluiten tasarahalla.

4. Harjoituksen aikataulu on suuntaa antava ja mahdollisten poisjääntien osalta aikataulua tiivistetään niin, ettei ylimääräisiä odottelutaukoja tule. Listat julkaistaan viimeistään 18.1.2020 aamupäivällä.

5. Verryttelyyn on varattu pieni alue maneesin päädystä, max 3 ratsukkoa kerrallaan.
Kävelytykseen on kelien mukainen mahdollisuus ulkokentällä.

6. Ratsastajia ei ole vakuutettu harjoituksen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Ratsastajan seurajäsenyys tarkastetaan osallistumismaksun maksamisen yhteydessä (vuoden 2019 kortti käy).

7. Muiden sääntöjen ja määräysten osalta noudatetaan 1-tason kouluratsastuskilpailusääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
Sennujen kahvilasta saa kolikoin ostettua mm. lämmintä juotavaa.