Kilpailukutsut

O-Ri Cup I, esteratsastus, 12.6.2021

Tervetuloa kilpailemaan seuratason esteratsastuksessa Oulun Kuivasjärvelle 12.6.2021 noin klo 17 alkaen!

Luokat:

1. 50 cm, A.1.0, avoin kaikille
2. 60 cm, A.1.0, avoin kaikille
3. 70 cm, 367.1 (A2/A2), avoin kaikille
4. 80 cm, 367.1 (A2/A2), avoin kaikille

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus

1.1. Ilmoittautumiset

ILMOITTAUTUMINEN KIPASSA VIIMEISTÄÄN 9.6.2021. Rajoitukset kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa, kaksi starttia/hevonen (ratsastuskoulut voivat halutessaan rajata hevostensa käyttöä myös tätä tiukemmin) ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä).

Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja varaavat ratsunsa kunkin koulun ohjeiden mukaisesti (huom! hevosvarauksen lisäksi tulee muistaa ilmoittautua erikseen kilpailuun).

1.2. Jälki-ilmoittautumiset

Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.


2. Maksut ja peruutukset

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6 € / luokka, muilta 6+9 € / luokka sekä tämän lisäksi maksetaan seuratason luokissa SRL:n kilpailutoimitusmaksu 3 €. Seuratason osallistumiset maksetaan Kipassa. Kipan maksusta ei tarvitse esittää kansliassa erikseen tositetta, koska maksetut startit näkyvät kilpailujärjestäjälle Kipassa.

Tuntiratsastajat suorittavat hevosvuokransa suoraan ratsastuskoululleen, kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaisesti. Varmista käytäntö omalta ratsastuskoulultasi.

2.1. Lähdönvarmistus

Maksettu ilmoittautuminen toimii samalla lähdönvarmistuksena. Erillistä varmistusta ei tehdä ja toivomme, että kansliassa asimoiminen minimoidaan muutenkin mahdollisuuksien mukaan.

2.2. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset

Lähtöjen peruutukset ja maksujen palautukset KS I 13.2. mukaisesti. Ilmoittautumisajan umpeuduttua peruutukset tehdään sähköpostitse ouluriders@gmail.com.

Pienissäkään flunssaoireissa ei tule saapua kisapaikalle, mikä koskee sekä kilpailijaa, apulaisia että toimitsijoita.


3. Aikataulu

3.1. Kanslia

Kanslia avautuu tuntia ennen kilpailun alkua ja sulkeutuu puoli tuntia kilpailun jälkeen.

3.2. Radan rakennus

Radan rakennustalkoot Ratsukankaalla ennen kilpailun alkua. Tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin.

3.3. Kilpailut alkavat

Kilpailu alkaa noin kello 17.

3.4 Verryttely

Verryttelyareena vapautuu käyttöön ratsastuskoulun tuntien päätyttyä, arviolta noin kello 16:10.

Kilpailu ja verryttely toteutetaan Ratsukankaan kentällä ja maneesissa. Maneesi on kooltaan 26×76 metriä, pohja hiekkaa. Kenttä on epäsäännöllisen muotoinen, kooltaan noin 40×60 m, pohja hiekkaa.


4. Palkinnot ja palkintojenjako

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto ja/tai palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta.

Koronavirusepidemian vuoksi erillisiä palkintojenjakoja ei järjestetä, vaan palkinnot noudetaan kansliasta tai myöhemmin erikseen määritellystä palkintopöydästä.


5. Käytännön järjestelyt

5.1   Lähtölistat

Lähtölistat löytyvät Kipasta viimeistään 11.6.2021 klo 22 mennessä.

5.2   Kilpailuareena

Kilpailu käydään Ratsukankaan kentällä. Kenttä on epäsäännöllisen muotoinen, kooltaan noin 40×60 m, pohja hiekkaa.

Valmistautuva ratsukko odottaa vuoroaan kilpailuareenan välittömässä läheisyydessä. Noudatathan kilpailujärjestäjän ja verryttelyvalvojan antamia ohjeita.

5.3   Verryttelyalue

Verryttely toteutetaan Ratsukankaan maneesissa. Maneesi on kooltaan 26×76 metriä, pohja hiekkaa.

5.4   Pääsy kilpailualueelle

Kilpailu on koronavirusepidemian vuoksi suljettu kokonaan yleisöltä ja kilpailualueella (tallit, maneesit, kulkutiet) saa tapahtuman aikana olla tallihenkilöstön ja talkoolaisten lisäksi vain 2 huoltohenkilöä / ratsukko. Katsomoissa suoritusta saavat olla paikalla seuraamassa vain toimitsijat ja suorittavan ratsukon huoltohenkilöt. 

Maneeseissa ja talleissa suositellaan turvavälien pitämistä, hyvästä hygieniasta huolehtimista sekä kasvomaskin käyttöä. Pyydämme kilpailijoita ja talkoolaisia varaamaan mukaan omat maskit. Verryttelyn ja kilpailusuorituksen aikana ratsastaja saa ratsastaa ilman kasvomaskia.


6. Kilpailukanslia

6.1 Kanslian sijainti kilpailupaikalla

Kanslia sijaitsee Saaran tallin kentän viereisessä punaisessa mökissä tai hyvän sään sattuessa Ratsukankaan tallien välisessä avoimessa katoksessa. Kanslia-asiointi hoidetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Paikan päällä asiointia ja kanslian ruuhkautumista pyritään välttämään.

6.2. Kilpailun aikana

Kanslisti:

Puhelin:

Email: ouluriders@gmail.com

6.3. Muulloin

Email: ouluriders@gmail.com

Hevosen kaikki asiapaperit on esitettävä pyydettäessä.

Kipassa julkaistaan lista esitettävistä rokotustodistuksista. Rokotustodistuksia ei tarkisteta kansliassa koronaepidemiasta johtuen, vaan tarkistettavista rokotustodistuksista lähetetään kuva seuran sähköpostiin (ouluriders@gmail.com) hyvissä ajoin ennen kilpailua, viimeistään torstaina 10.6.2021 kello 18 mennessä.


7. Tarjotut palvelut

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.


8. Ajo-ohjeet ja paikoitus

8.1 Ajo-ohjeet

Kilpailupaikka on Oulun Kuivasjärvellä. Moottoritieltä saavuttaessa erkaannu liittymässä 13 ja seuraa Ritaharjun suuntaan johtavia kylttejä päästäksesti Raitotielle. Aja Raitotietä ensimmäisistä kahdesta risteyksestä suoraan eteenpäin ja käänny sitten vasempaan, kun näet mustapohjaisen kyltin, jossa lukee ”Ratsastuskoulu”. Seuraavasta T-risteyksestä oikealle, jonka jälkeen kilpailupaikka jää tien vasemmalle puolelle. Hevoskuljetusten pysäköinti on Ratsukankaan parkkipaikalla ja henkilöautojen pysäköinti tien päässä olevalla pysäköintialueella.

8.1 Hevosautot

Hevoskuljetukset pysäköidään ensisijaisesti Ratsukankaan hiekkapintaiselle parkkipaikalle (Ratsastuskentäntien vasemmalla puolella saapumissuuntaan nähden).

Pyydämme sekä kilpailijoita että yleisöä huomioimaan muut kävijät ja parkkeeraamaan riittävän tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat. Mikäli aiemmin mainitut parkkialueet ovat täynnä, myös Saaran tallin eteläpuolelta kulkevan sähkölinjan alle mahtuu muutamia trailereita. On kuitenkin huomioitava, että sähkölinjan vieritse kulkeva kuntopolku ja kevyen liikenteen väylät on jätettävä vapaaksi, sekä tien varteen pysäköidessä jätettävä riittävästi tilaa tonttiliittymille ja pelastustielle. Kentille ja maneeseihin johtavat reitit on jätettävä vapaaksi niin, että niiden luokse pääsee tarvittaessa autolla. Ratsuväentien ja Ratsastuskentäntien risteyksessä sijaitsevalle rekkavarikolle ei saa jättää ajoneuvoja!

HUOM! ÄLÄ JÄTÄ KÄYNTISI JÄLKIÄ TALLIHENKILÖKUNNAN SIIVOTTAVAKSI! HEVOSTEN JÄTÖKSET, PURUT JA HEINÄT TULEE VIIMEISTÄÄN LÄHTIESSÄ KERÄTÄ POIS PARKKIALUEELTA JA KULKUREITEILTÄ SAARAN TALLIN TAI RATSUKANKAAN LANTALAAN. TARVITTAVAT SIIVOUSVÄLINEET LÖYTYVÄT TALLIEN JA MANEESIEN YHTEYDESTÄ.

8.2 Henkilöautot

Henkilöautot pysäköidään Ratsastuskentäntien päätteessä sijaitsevalle asfaltoidulle parkkipaikalle.


9. Toimihenkilöt

Puheenjohtajatuomari: Ulla Alanko

Tuomari: Ulla Alanko

Ratamestari: Marita Rovamo

Kilpailun johtaja: Anna Mikkonen

Talkoovastaava: Nimetään myöhemmin


10. Lipunmyynti

Kilpailu on kokonaan suljettu yleisöltä ja kilpailupaikalle saapuvien määrää on koronavirusepidemian vuoksi rajoitettu merkittävästi. Kilpailualueella saa olla vain 2 huoltohenkilöä / ratsukko.

Maneeseissa ja talleissa suositellaan turvavälien pitämistä, hyvästä hygieniasta huolehtimista sekä kasvomaskin käyttöä. Pyydämme kilpailijoita ja talkoolaisia varaamaan mukaan omat maskit.


11. Muuta

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin ja Ratsukankaan kisaavat tuntiratsastajat osallistuvat radan rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailun päätyttyä.

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi kaikkien osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus.

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä. Muista kilpailunumero!

Kilpailussa voi halutessaan suorittaa ratsastusmerkkeihin kuuluvan esteratakokeen: ratsastajan tulee tässä tapauksessa ilmoittaa merkkisuoritusaikeesta kansliaan ilmoittautumisensa yhteydessä.

Kvaalit tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä niissä luokissa, joissa ne tarvitaan.


12. Valitukset ja vastalauseet

Valitukset ja vastalauseet käsitellään KS I:n mukaisesti.


13. Kutsun muuttaminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.


14. Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely Oulu-Riders ry:ssä

Oulu-Riders ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Oulu-Riders ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Oulu-Riders ry kerää henkilötietoja.

Oulu-Riders ry:ssä henkilötietojen käsittelystä vastaa: Inka Autio, inkakaroliina@gmail.com

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Oulu-Riders ry:n välillä. Oulu-Riders ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Oulu-Riders ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada erilaisia ranking- ja valiomerkkipisteitä. Oulu-Riders ry toimittaa listan pelaajista ja heidän saamistaan pisteistä. Nämä tiedot lisätään SRL:n rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteriin.

Näistä rekisteristä lasketaan useita erilaisia tunnuslukuja; rekisteri ja siitä lasketut tunnusluvut julkaistaan useita kertoja vuodessa.

Sekä kilpailutulokset että rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteri ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. paikallislehdet, valtakunnalliset lehdet, Hippos-lehti, seurojen ja alueiden www-kotisivut ja SRL:n www-kotisivut.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi, jäsenseura sekä jäsennumero. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Kilpailutulokset ja ranking- sekä valiomerkkipisterekisteri dokumentoivat SRL:n kilpailuhistoriaa. Tietoja ei koskaan poisteta.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt nimesi julkaisun lähtö- ja tuloslisoilla Kipassa, Equipe Onlinessa sekä Oulu-Riders ry:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

O-Ri Cup III, esteratsastus, 14.11.2020

Tervetuloa kilpailemaan Oulun Kuivasjärvelle esteratsastuksessa seura- ja harjoitustasolla!

Kilpailu alkaa klo 17:30. Verryttelymaneesi vapautuu ratsastuskoulutuntien jälkeen käyttöön viimeistään klo 17:10.

Luokat:

1. Harjoitusluokka: Ristikko, A.0.0, avoin kaikille
2. 50 cm, A.0.0, avoin kaikille
3. 70 cm, 367.1 (A2/A2), avoin kaikille
4. 90 cm, 367.1 (A2/A2), avoin kaikille

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 9.11.2020. Rajoitukset kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa, kaksi starttia/hevonen (ratsastuskoulut voivat halutessaan rajata hevostensa käyttöä myös tätä tiukemmin) ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja varaavat ratsunsa kunkin koulun ohjeiden mukaisesti (huom! hevosvarauksen lisäksi tulee muistaa ilmoittautua erikseen kilpailuun).

Seuratason luokissa ratsastajat ilmoittautuvat Kipan kautta. Harjoitusluokan ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Ilmoita sähköpostissa luokka/luokat, ratsastajan nimi, hevosen virallinen nimi, edustamasi seura ja onko ratsuna poni vai hevonen.


2. Maksut ja peruutukset

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6 € / luokka, muilta 6+9 € / luokka sekä tämän lisäksi maksetaan seuratason luokissa SRL:n kilpailutoimitusmaksu 3 €. Seuratason osallistumiset maksetaan Kipassa. Kipan maksusta ei tarvitse esittää kansliassa erikseen tositetta, koska maksetut startit näkyvät kilpailujärjestäjälle Kipassa. Harjoitusluokka maksetaan etukäteen seuran tilille FI82 8000 1401 4937 97. Suoritetusta maksusta esitetään kuitti/verkkopankkituloste kansliaan ennen omaa kilpailusuoritusta. Tositteen voi esittää mobiililaitteelta. Ilman kuitin esittämistä ei voi startata! Merkitse verkkopankkimaksun yhteyteen selvästi mistä kilpailusta ja monestako startista on kyse sekä tarvittaessa osallistujan nimi, mikäli maksaja on eri henkilö, esim. ”Osallistumismaksu 14.11.2020, 2 starttia, Essi Esimerkki”. Käteismaksulla ei ole mahdollista korvata unohtunutta maksua.

Tuntiratsastajat suorittavat hevosvuokransa suoraan ratsastuskoululleen, kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaisesti. Varmista käytäntö omalta ratsastuskoulultasi.

Lähtöjen peruutukset ja maksujen palautukset KS I 13.2. mukaisesti. Ilmoittautumisajan umpeuduttua peruutukset tehdään sähköpostitse ouluriders@gmail.com.

Pienissäkään flunssaoireissa ei tule saapua kisapaikalle, mikä koskee sekä kilpailijaa, apulaisia että toimitsijoita.


3. Aikataulu

3.1. Radan rakennus

Radan rakennustalkoot Ratsukankaan maneesissa noin klo 16:30 alkaen.

3.2. Kanslia

Kanslia avautuu tuntia ennen kilpailun alkua.

3.3. Kilpailut alkavat

Kilpailu alkaa klo 17:30 Ratsukankaan maneesissa.

Maneesi on kooltaan 26×76 metriä, pohja hiekkaa.

3.3. Verryttelymaneesi

Verryttelymaneesi (Saaran tallin maneesi) vapautuu käyttöön ratsastuskoulun tuntien jälkeen, noin klo 17:10.

Maneesi on kooltaan 22×72 metriä, pohja hiekkaa.


4. Palkinnot ja palkintojenjako

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta.

Koronavirusepidemian vuoksi erillisiä palkintojenjakoja ei järjestetä, vaan palkinnot noudetaan kansliasta.


5. Käytännön järjestelyt

Kilpailu on koronavirusepidemian vuoksi suljettu kokonaan yleisöltä ja kilpailualueella (tallit, maneesit, kulkutiet) saa tapahtuman aikana olla tallihenkilöstön ja talkoolaisten lisäksi vain 2 huoltohenkilöä / ratsukko. Katsomoissa suoritusta saavat olla paikalla seuraamassa vain toimitsijat ja suorittavan ratsukon huoltohenkilöt. 

Maneeseissa ja talleissa suositellaan turvavälien pitämistä, hyvästä hygieniasta huolehtimista sekä kasvomaskin käyttöä. Pyydämme kilpailijoita ja talkoolaisia varaamaan mukaan omat maskit. Verryttelyn ja kilpailusuorituksen aikana ratsastaja voi kuitenkin ratsastaa ilman kasvomaskia.

Kilpailu käydään Ratsukankaan maneesissa ja verryttely Saaran tallin maneesissa. Valmistautuva ratsukko odottaa vuoroaan kilpailuareenan välittömässä läheisyydessä. Noudatathan kilpailujärjestäjän ja verryttelyvalvojan antamia ohjeita.


6. Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee Saaran tallin kentän viereisessä punaisessa mökissä.

Kanslia avataan tunti ennen kilpailun alkua ja suljetaan puoli tuntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen.


7. Tarjotut palvelut

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.


8. Ajo-ohjeet ja paikoitus

Hevoskuljetukset pysäköidään ensisijaisesti Ratsukankaan hiekkapintaiselle parkkipaikalle (Ratsastuskentäntien vasemmalla puolella saapumissuuntaan nähden) ja henkilöautot Ratsastuskentäntien päätteessä sijaitsevalle asfaltoidulle parkkipaikalle.

Pyydämme sekä kilpailijoita että yleisöä huomioimaan muut kävijät ja parkkeeraamaan riittävän tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat. Mikäli aiemmin mainitut parkkialueet ovat täynnä, myös Saaran tallin eteläpuolelta kulkevan sähkölinjan alle mahtuu muutamia trailereita. On kuitenkin huomioitava, että sähkölinjan vieritse kulkeva kuntopolku ja kevyen liikenteen väylät on jätettävä vapaaksi, sekä tien varteen pysäköidessä jätettävä riittävästi tilaa tonttiliittymille ja pelastustielle. Kentille ja maneeseihin johtavat reitit on jätettävä vapaaksi niin, että niiden luokse pääsee tarvittaessa autolla. Ratsuväentien ja Ratsastuskentäntien risteyksessä sijaitsevalle rekkavarikolle ei saa jättää ajoneuvoja!

HUOM! ÄLÄ JÄTÄ KÄYNTISI JÄLKIÄ TALLIHENKILÖKUNNAN SIIVOTTAVAKSI! HEVOSTEN JÄTÖKSET, PURUT JA HEINÄT TULEE VIIMEISTÄÄN LÄHTIESSÄ KERÄTÄ POIS PARKKIALUEELTA JA KULKUREITEILTÄ SAARAN TALLIN TAI RATSUKANKAAN LANTALAAN. TARVITTAVAT SIIVOUSVÄLINEET LÖYTYVÄT TALLIEN JA MANEESIEN YHTEYDESTÄ.


9. Toimihenkilöt

Puheenjohtajatuomari: Ulla Alanko

Tuomari: Ulla Alanko

Ratamestari: Hanna Niskasaari

Kilpailun johtaja: Jenna Matilainen

Talkoovastaava: Anna Mikkonen


10. Lipunmyynti

Kilpailu on kokonaan suljettu yleisöltä ja kilpailupaikalle saapuvien määrää on koronavirusepidemian vuoksi rajoitettu merkittävästi. Kilpailualueella saa olla vain 2 huoltohenkilöä / ratsukko.

Maneeseissa ja talleissa suositellaan turvavälien pitämistä, hyvästä hygieniasta huolehtimista sekä kasvomaskin käyttöä. Pyydämme kilpailijoita ja talkoolaisia varaamaan mukaan omat maskit.


11. Muuta

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin ja Ratsukankaan kisaavat tuntiratsastajat osallistuvat radan rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailun päätyttyä.

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi kaikkien osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kisamaksukuitin esittämisen yhteydessä.

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä. Muista kilpailunumero!

Kilpailussa voi halutessaan suorittaa ratsastusmerkkeihin kuuluvan esteratakokeen: ratsastajan tulee tässä tapauksessa ilmoittaa merkkisuoritusaikeesta kansliaan ilmoittautumisensa yhteydessä.

Kvaalit tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä niissä luokissa, joissa ne tarvitaan.


12. Valitukset ja vastalauseet

Valitukset ja vastalauseet käsitellään KS I:n mukaisesti.


13. Kutsun muuttaminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.


14. Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely Oulu-Riders ry:ssä

Oulu-Riders ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Oulu-Riders ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Oulu-Riders ry kerää henkilötietoja.

Oulu-Riders ry:ssä henkilötietojen käsittelystä vastaa: Inka Autio, inkakaroliina@gmail.com

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Oulu-Riders ry:n välillä. Oulu-Riders ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Oulu-Riders ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada erilaisia ranking- ja valiomerkkipisteitä. Oulu-Riders ry toimittaa listan pelaajista ja heidän saamistaan pisteistä. Nämä tiedot lisätään SRL:n rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteriin.

Näistä rekisteristä lasketaan useita erilaisia tunnuslukuja; rekisteri ja siitä lasketut tunnusluvut julkaistaan useita kertoja vuodessa.

Sekä kilpailutulokset että rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteri ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. paikallislehdet, valtakunnalliset lehdet, Hippos-lehti, seurojen ja alueiden www-kotisivut ja SRL:n www-kotisivut.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi, jäsenseura sekä jäsennumero. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Kilpailutulokset ja ranking- sekä valiomerkkipisterekisteri dokumentoivat SRL:n kilpailuhistoriaa. Tietoja ei koskaan poisteta.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt nimesi julkaisun lähtö- ja tuloslisoilla Kipassa, Equipe Onlinessa sekä Oulu-Riders ry:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

O-Ri Cup IV, kouluratsastus (Eskon tuoppi ja Kvatra Cup), 21.11.2020

Tervetuloa seuratason kouluratsastuskilpailuun Oulun Kuivasjärvelle lauantaina 21.11.2020 klo 17:30 alkaen.

Luokat:

Luokka 1. Helppo C, Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2016, avoin kaikille
Luokka 2. Helppo B, K.N. – Special 2015
a) Avoin Oulu-Riders ry:tä edustaville Saaran tallin juniorituntiratsukoille. Luokassa kilpaillaan Eskon tuopista.
b) Avoin kaikille. Ratsukankaan tuntiratsukot kilpailevat luokassa Kvatra Cupista.
Luokka 3. Helppo A:6 2020, avoin kaikille

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus

1.1. Ilmoittautumiset

ILMOITTAUTUMINEN KIPASSA VIIMEISTÄÄN MAANANTAINA 16.11.2020. Rajoitukset kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa (ratsastuskoulut määrittelevät lisäksi itse mahdolliset rajoitukset hevostensa käytölle) ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja varaavat sekä maksavat ratsunsa käytön kunkin ratsastuskoulun ohjeiden mukaisesti (huom! hevosvarauksen lisäksi tulee muistaa ilmoittautua erikseen kilpailuun).

Lähtölistat julkaistaan viimeistään perjantaina 20.11.2020. Lähdönvarmistus tulee tehdä kansliaan viimeistään 15 minuuttia ennen oman luokan alkua.


2. Maksut ja peruutukset

2.1. Lähdönvarmistus

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6 € / luokka, muilta 6+9 € / luokka sekä tämän lisäksi maksetaan seuratason luokissa SRL:n kilpailutoimitusmaksu 3 €. Seuratason osallistumiset maksetaan Kipassa. Käteismaksulla ei ole mahdollista korvata unohtunutta maksua.

Tuntiratsastajat suorittavat hevosvuokransa suoraan ratsastuskoululleen, kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaisesti. Varmista käytäntö omalta ratsastuskoulultasi.

Lähtöjen peruutukset ja maksujen palautukset KS I 13.2. mukaisesti. Ilmoittautumisajan umpeuduttua peruutukset tehdään sähköpostitse ouluridersry@gmail.com.

Flunssaoireisena ei tule saapua kisapaikalle, ja tämä koskee sekä kilpailijaa, apulaisia että toimitsijoita.


3. Aikataulu

3.1. Radan rakennus

Radan rakennustalkoot Saaran tallin maneesissa noin klo 17:10 alkaen.

3.2. Kanslia

Kanslia avautuu tuntia ennen kilpailun alkua.

3.3. Kilpailut alkavat

Kilpailu alkaa klo 17:30 Saaran tallin maneesissa.

Maneesi on kooltaan 22×72 metriä, pohja hiekkaa.

3.3. Verryttelymaneesi

Verryttelymaneesi (Ratsukangas Oy:n maneesi) vapautuu käyttöön ratsastuskoulun tuntien jälkeen, noin klo 16:15.

Verryttelymaneesi on kooltaan 26×76 metriä, pohja hiekkaa.


4. Palkinnot ja palkintojenjako

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet. Jokaisessa luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa myös tsemppipalkinto.

Koronavirusepidemian vuoksi erillisiä palkintojenjakoja ei järjestetä, vaan kilpailijat saavat palkintonsa kansliasta tulosten valmistuttua.

Saaran Tallin juniorituntiratsukot kisaavat luokassa 2A Eskon Tuopista, Ratsukankaan tuntiratsukot kilpailevat luokassa 2B luokkavoiton lisäksi Kvatra Cupista.


5. Käytännön järjestelyt

Kilpailu on koronavirusepidemian vuoksi suljettu kokonaan yleisöltä ja kilpailualueella (tallit, maneesit, kulkutiet) saa tapahtuman aikana olla tallihenkilöstön ja talkoolaisten lisäksi vain 2 huoltohenkilöä / ratsukko. Katsomoissa suoritusta saavat olla paikalla seuraamassa vain toimitsijat ja suorittavan ratsukon huoltohenkilöt. 

Maneeseissa ja talleissa suositellaan turvavälien pitämistä, hyvästä hygieniasta huolehtimista sekä kasvomaskin käyttöä. Verryttelyn ja kilpailusuorituksen aikana ratsastaja voi kuitenkin ratsastaa ilman kasvomaskia.

Kilpailu käydään Saaran tallin maneesissa ja verryttely Ratsukankaan maneesissa. Valmistautuva ratsukko odottaa vuoroaan kilpailuareenan välittömässä läheisyydessä.


6. Kilpailukanslia

6.1 Kanslian sijainti kilpailupaikalla

Kanslia sijaitsee Saaran tallin kentän viereisessä punaisessa mökissä.

Kanslia avataan tunti ennen kilpailun alkua ja suljetaan puoli tuntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen.


7. Tarjotut palvelut

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.


8. Ajo-ohjeet ja paikoitus

Hevoskuljetukset pysäköidään ensisijaisesti Ratsukankaan hiekkapintaiselle parkkipaikalle (Ratsastuskentäntien vasemmalla puolella saapumissuuntaan nähden) ja henkilöautot Ratsastuskentäntien päätteessä sijaitsevalle asfaltoidulle parkkipaikalle.

Pyydämme sekä kilpailijoita että huoltojoukkoja huomioimaan muut alueen käyttäjät ja parkkeeraamaan riittävän tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat. Mikäli aiemmin mainitut parkkialueet ovat täynnä, myös Saaran tallin eteläpuolelta kulkevan sähkölinjan alle mahtuu muutamia trailereita. On kuitenkin huomioitava, että sähkölinjan vieritse kulkeva kuntopolku ja kevyen liikenteen väylät on jätettävä vapaaksi, sekä tien varteen pysäköidessä jätettävä riittävästi tilaa tonttiliittymille ja pelastustielle. Kentille ja maneeseihin johtavat reitit on jätettävä vapaaksi niin, että niiden luokse pääsee tarvittaessa autolla. Ratsuväentien ja Ratsastuskentäntien risteyksessä sijaitsevalle rekkavarikolle ei saa jättää ajoneuvoja!

HUOM! ÄLÄ JÄTÄ KÄYNTISI JÄLKIÄ TALLIHENKILÖKUNNAN SIIVOTTAVAKSI! HEVOSTEN JÄTÖKSET, PURUT JA HEINÄT TULEE VIIMEISTÄÄN LÄHTIESSÄ KERÄTÄ POIS PARKKIALUEELTA JA KULKUREITEILTÄ SAARAN TALLIN TAI RATSUKANKAAN LANTALAAN. TARVITTAVAT SIIVOUSVÄLINEET LÖYTYVÄT TALLIEN JA MANEESIEN YHTEYDESTÄ.


9. Toimihenkilöt

Tuomari/tuomariston puheenjohtaja: Mari Päivärinta

Kilpailun johtaja: Katja Kallio

Talkoovastaava: Karoliina Määttä


10. Lipunmyynti

Kilpailu on kokonaan suljettu yleisöltä ja kilpailupaikalle saapuvien määrää on koronavirusepidemian vuoksi rajoitettu merkittävästi. Kilpailualueella saa olla vain 2 huoltohenkilöä / ratsukko.

Maneeseissa ja talleissa suositellaan turvavälien pitämistä, hyvästä hygieniasta huolehtimista sekä kasvomaskin käyttöä.


11. Muuta

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin ja Ratsukankaan kisaavat tuntiratsastajat osallistuvat radan rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistuvilla Kuivasjärven alueen ratsastajilla osallistumiseen sisältyy myös talkootyövelvoite. Talkootyölistat löytyvät kilpailukansliasta ja mieluista talkootyötä saa myös toivoa (laita hyvissä ajoin viestiä seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com)

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus.

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä.

Muista kilpailunumero!


12. Valitukset ja vastalauseet

Valitukset ja vastalauseet käsitellään KS I:n mukaisesti.


13. Kutsun muuttaminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.


14. Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely Oulu-Riders ry:ssä

Oulu-Riders ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Oulu-Riders ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Oulu-Riders ry kerää henkilötietoja.

Oulu-Riders ry:ssä henkilötietojen käsittelystä vastaa: Inka Autio, inkakaroliina@gmail.com

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Oulu-Riders ry:n välillä. Oulu-Riders ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Oulu-Riders ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada erilaisia ranking- ja valiomerkkipisteitä. Oulu-Riders ry toimittaa listan pelaajista ja heidän saamistaan pisteistä. Nämä tiedot lisätään SRL:n rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteriin.

Näistä rekisteristä lasketaan useita erilaisia tunnuslukuja; rekisteri ja siitä lasketut tunnusluvut julkaistaan useita kertoja vuodessa.

Sekä kilpailutulokset että rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteri ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. paikallislehdet, valtakunnalliset lehdet, Hippos-lehti, seurojen ja alueiden www-kotisivut ja SRL:n www-kotisivut.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi, jäsenseura sekä jäsennumero. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Kilpailutulokset ja ranking- sekä valiomerkkipisterekisteri dokumentoivat SRL:n kilpailuhistoriaa. Tietoja ei koskaan poisteta.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt nimesi julkaisun lähtö- ja tuloslistoilla Kipassa, Equipe Onlinessa sekä Oulu-Riders ry:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

O-Ri Cup II, kouluratsastus, 3.10.2020

Tervetuloa harjoitus- ja seuratason kouluratsastuskilpailuun Oulun Kuivasjärvelle lauantaina 3.10.2020 klo 17:30 alkaen.

Luokka 1: Aikuisten kouluratsastusohjelma (Rata B)

Luokka 2: Helppo B:4 2020 (Rata A)

Luokka 3: Helppo A:2 2019 (Rata A)

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 30.9.2020. Rajoitukset kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa (ratsastuskoulut määrittelevät lisäksi itse mahdolliset rajoitukset hevostensa käytölle) ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja varaavat sekä maksavat ratsunsa käytön kunkin ratsastuskoulun ohjeiden mukaisesti (huom! hevosvarauksen lisäksi tulee muistaa ilmoittautua erikseen kilpailuun).

Lähtölistat julkaistaan viimeistään perjantaina 2.10.2020.

Huom! Mikäli 40 ratsukkoa jää ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen vajaaksi, järjestäjä varaa jäljelle jäävät paikat harjoitusluokalle VaB:1 2009 välittömästi varsinaisten luokkien jälkeen. Harjoitusluokkaan ilmoittautuminen sähköpostitse: ouluridersry@gmail.com. Jätä ilmoittautuessasi yhteystiedot niin ilmoitamme harjoitusluokan toteutumisesta heti kun varsinaisten luokkien tilanne on selvillä.


2. Maksut ja peruutukset

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6 € / luokka, muilta 6+9 € / luokka sekä tämän lisäksi maksetaan seuratason luokissa SRL:n kilpailutoimitusmaksu 3 €. Seuratason osallistumiset maksetaan Kipassa. Harjoitusluokat maksetaan etukäteen seuran tilille FI82 8000 1401 4937 97. Seuran pankkitilille suoritetuista maksuista esitetään kuitti/verkkopankkituloste kansliaan ennen omaa suoritusta. Ilman kuitin esittämistä ei voi startata! Käteismaksulla ei ole mahdollista korvata unohtunutta maksua. Merkitse verkkopankkimaksun yhteyteen selvästi mistä kilpailusta on kyse sekä tarvittaessa osallistujan nimi, mikäli maksaja on eri henkilö, esim. ”Osallistumismaksu 5.9.2020, 2 starttia, Essi Esimerkki”.

Tuntiratsastajat suorittavat hevosvuokransa suoraan ratsastuskoululleen, kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaisesti. Varmista käytäntö omalta ratsastuskoulultasi.

Lähtöjen peruutukset ja maksujen palautukset KS I 13.2. mukaisesti. Ilmoittautumisajan umpeuduttua peruutukset tehdään sähköpostitse ouluridersry@gmail.com.

Flunssaoireisena ei tule saapua kisapaikalle, ja tämä koskee sekä kilpailijaa, apulaisia, toimitsijoita että yleisöä.


3. Aikataulu

Kanslia avautuu tuntia ennen kilpailun alkua.

Kilpailu alkaa klo 17:30 Saaran tallin maneesissa.

Verryttelymaneesi (Ratsukangas Oy:n maneesi) vapautuu käyttöön ratsastuskoulun tuntien jälkeen, noin klo 16:15.


4. Palkinnot ja palkintojenjako

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto.

Koronavirusepidemian vuoksi erillisiä palkintojenjakoja ei järjestetä, vaan kilpailijat saavat palkintonsa kansliasta tulosten valmistuttua.


5. Käytännön järjestelyt

Kilpailu käydään Saaran tallin maneesissa ja verryttely Ratsukankaan maneesissa. Valmistautuva ratsukko odottaa vuoroaan kilpailuareenan välittömässä läheisyydessä.


6. Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee Saaran tallin kentän viereisessä punaisessa mökissä.

Kanslia avataan tunti ennen kilpailun alkua ja suljetaan puoli tuntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen.


7. Tarjotut palvelut

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta mahdoitusmahdollisuutta.


8. Ajo-ohjeet ja paikoitus

Hevoskuljetukset pysäköidään ensisijaisesti Ratsukankaan hiekkapintaiselle parkkipaikalle (Ratsastuskentäntien vasemmalla puolella saapumissuuntaan nähden) ja henkilöautot Ratsastuskentäntien päätteessä sijaitsevalle asfaltoidulle parkkipaikalle.

Pyydämme sekä kilpailijoita että yleisöä huomioimaan muut kävijät ja parkkeeraamaan riittävän tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat. Mikäli aiemmin mainitut parkkialueet ovat täynnä, myös Saaran tallin eteläpuolelta kulkevan sähkölinjan alle mahtuu muutamia trailereita. On kuitenkin huomioitava, että sähkölinjan vieritse kulkeva kuntopolku ja kevyen liikenteen väylät on jätettävä vapaaksi, sekä tien varteen pysäköidessä jätettävä riittävästi tilaa tonttiliittymille ja pelastustielle. Kentille ja maneeseihin johtavat reitit on jätettävä vapaaksi niin, että niiden luokse pääsee tarvittaessa autolla. Ratsuväentien ja Ratsastuskentäntien risteyksessä sijaitsevalle rekkavarikolle ei saa jättää ajoneuvoja!

Hevosten jätökset ja mahdolliset kuivikkeet tulee kerätä pois parkkialueilta ja kulkureiteiltä Saaran tallin tai Ratsukankaan lantalaan.


9. Toimihenkilöt

Tuomari/tuomariston puheenjohtaja: Mari Päivärinta

Kilpailun johtaja: Katja Kallio

Talkoovastaava: Lotta Ahmala


10. Lipunmyynti

Kilpailupaikalle on yleisöllä vapaa pääsy. Yleisömäärää voidaan rajata, mikäli se on koronavirusepidemian vuoksi tarpeen. Seuraathan tämän osalta järjestäjätahon tiedotusta.

Yleisöalueella suositellaan kasvomaskin käyttöä.


11. Muuta

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin ja Ratsukankaan kisaavat tuntiratsastajat osallistuvat radan rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistuvilla Kuivasjärven alueen ratsastajilla osallistumiseen sisältyy myös talkootyövelvoite. Talkootyölistat löytyvät kilpailukansliasta ja mieluista talkootyötä saa myös toivoa (laita hyvissä ajoin viestiä seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com)

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan lähdönvarmistuksen yhteydessä.

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä.

Muista kilpailunumero seuratason luokissa!


12. Valitukset ja vastalauseet

Valitukset ja vastalauseet käsitellään KS I:n mukaisesti.


13. Kutsun muuttaminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.


14. Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely Oulu-Riders ry:ssä

Oulu-Riders ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Oulu-Riders ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Oulu-Riders ry kerää henkilötietoja.

Oulu-Riders ry:ssä henkilötietojen käsittelystä vastaa: Inka Autio, inkakaroliina@gmail.com

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Oulu-Riders ry:n välillä. Oulu-Riders ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Oulu-Riders ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada erilaisia ranking- ja valiomerkkipisteitä. Oulu-Riders ry toimittaa listan pelaajista ja heidän saamistaan pisteistä. Nämä tiedot lisätään SRL:n rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteriin.

Näistä rekisteristä lasketaan useita erilaisia tunnuslukuja; rekisteri ja siitä lasketut tunnusluvut julkaistaan useita kertoja vuodessa.

Sekä kilpailutulokset että rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteri ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. paikallislehdet, valtakunnalliset lehdet, Hippos-lehti, seurojen ja alueiden www-kotisivut ja SRL:n www-kotisivut.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi, jäsenseura sekä jäsennumero. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Kilpailutulokset ja ranking- sekä valiomerkkipisterekisteri dokumentoivat SRL:n kilpailuhistoriaa. Tietoja ei koskaan poisteta.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt nimesi julkaisun lähtö- ja tuloslisoilla Kipassa, Equipe Onlinessa sekä Oulu-Riders ry:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

O-Ri Cup I, esteratsastus, 5.9.2020

Tervetuloa kilpailemaan Oulun Kuivasjärvelle esteratsastuksessa seura- ja harjoitustasolla! Kilpailu alkaa klo 17:30.

Luokat:
1. Harjoitusluokka: Ristikko, A.0.0, avoin kaikille
2. 40 cm, A.0.0, avoin kaikille
3. 60 cm, 367.1 (A2/A2)
a) Kevätmalja 2020, avoin Saaran tallin O-Ria edustaville juniorituntiratsukoille
b) avoin kaikille
Patnan pysti, Ratsukankaan tuntilaisille
4. 80 cm, 367.1 (A2/A2), avoin kaikille
5. 100 cm, 367.1 (A2/A2), avoin kaikille

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN torstaina 3.9.2020. Rajoitukset kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa (ratsastuskoulut määrittelevät lisäksi itse mahdolliset rajoitukset hevostensa käytölle) ja yhteensä max. 50 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja varaavat ratsunsa kunkin koulun ohjeiden mukaisesti (huom! hevosvarauksen lisäksi tulee muistaa ilmoittautua erikseen kilpailuun).

Seuratason luokissa ratsastajat ilmoittautuvat Kipan kautta. Harjoitusluokan ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Ilmoita sähköpostissa luokka/luokat, ratsastajan nimi, hevosen virallinen nimi, edustamasi seura ja onko ratsuna poni vai hevonen.

2. Maksut ja peruutukset

HUOMIO! Maksujärjestely on muuttunut. Osallistumismaksut suoritetaan tästä lähtien suoraan seuran pankkitilille. Lue alla oleva ohje huolellisesti.

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Sekä harjoitusluokka että seuratason luokat maksetaan etukäteen seuran tilille FI82 8000 1401 4937 97. Suoritetusta maksusta esitetään kuitti/verkkopankkituloste kansliaan ennen omaa kilpailusuoritusta. Ilman kuitin esittämistä ei voi startata! Käteismaksulla ei ole mahdollista korvata unohtunutta maksua. Merkitse verkkopankkimaksun yhteyteen selvästi mistä kilpailusta ja monestako startista on kyse sekä tarvittaessa osallistujan nimi, mikäli maksaja on eri henkilö, esim. ”Osallistumismaksu 5.9.2020, 2 starttia, Essi Esimerkki”.

Tuntiratsastajat suorittavat hevosvuokransa suoraan ratsastuskoululleen, kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaisesti. Varmista käytäntö omalta ratsastuskoulultasi.

Lähtöjen peruutukset ja maksujen palautukset KS I 13.2. mukaisesti. Ilmoittautumisajan umpeuduttua peruutukset tehdään sähköpostitse ouluriders@gmail.com.

Flunssaoireisena ei tule saapua kisapaikalle, mikä koskee sekä kilpailijaa että apulaisia.

3. Aikataulu

Kanslia avautuu tunti ennen kilpailun alkua. Kilpailu alkaa 17:30. Verryttelymaneesi vapautuu käyttöön ratsastuskoulun tuntien jälkeen, viimeistään klo 17.

4. Palkinnot ja palkintojenjako

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta. Koronavirusepidemian vuoksi erillisiä palkintojenjakoja ei järjestetä, vaan palkinnot noudetaan kansliasta.

5. Käytännön järjestelyt

Kilpailu käydään Ratsukankaan maneesissa tai kelien salliessa kentällä. Verryttely on Saaran tallin maneesissa. Verryttelymaneesista on kisamaneesiin noin sadan metrin ja verryttelymaneesista kisakentälle noin kahdensadan metrin kävelymatka. Valmistautuva ratsukko odottaa vuoroaan kisaradalla tai sen välittömässä läheisyydessä.

6. Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee Saaran tallin kentän viereisessä punaisessa mökissä. Kanslia avataan tunti ennen kilpailun alkua ja suljetaan puoli tuntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen.

7. Tarjotut palvelut

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

8. Ajo-ohjeet ja paikoitus

Hevoskuljetukset pysäköidään ensisijaisesti Ratsukankaan hiekkapintaiselle parkkipaikalle (Ratsastuskentäntien vasemmalla puolella saapumissuuntaan nähden) ja henkilöautot Ratsastuskentäntien päätteessä sijaitsevalle asfaltoidulle parkkipaikalle.

Pyydämme sekä kilpailijoita että yleisöä huomioimaan muut kävijät ja parkkeeraamaan riittävän tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat. Mikäli aiemmin mainitut parkkialueet ovat täynnä, myös Saaran tallin eteläpuolelta kulkevan sähkölinjan alle mahtuu muutamia trailereita. On kuitenkin huomioitava, että sähkölinjan vieritse kulkeva kuntopolku ja kevyen liikenteen väylät on jätettävä vapaaksi, sekä tien varteen pysäköidessä jätettävä riittävästi tilaa tonttiliittymille ja pelastustielle. Kentille ja maneeseihin johtavat reitit on jätettävä vapaaksi niin, että niiden luokse pääsee tarvittaessa autolla. Ratsuväentien ja Ratsastuskentäntien risteyksessä sijaitsevalle rekkavarikolle ei saa jättää ajoneuvoja!

Hevosten jätökset ja mahdolliset kuivikkeet tulee kerätä pois parkkialueilta ja kulkureiteiltä Saaran tallin tai Ratsukankaan lantalaan.

9. Toimihenkilöt

Puheenjohtajatuomari: Ulla Alanko
Tuomari: Ulla Alanko
Ratamestari: Marita Rovamo

10. Lipunmyynti

Kilpailupaikalle on yleisöllä vapaa pääsy. Yleisömäärää voidaan rajata, mikäli se on koronavirusepidemian vuoksi tarpeen. Seuraathan tämän osalta järjestäjätahon tiedotusta.

11. Muuta

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin ja Ratsukankaan kisaavat tuntiratsastajat osallistuvat radan rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailun päätyttyä.

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä. Muista kilpailunumero!

Kilpailussa voi halutessaan suorittaa ratsastusmerkkeihin kuuluvan esteratakokeen: ratsastajan tulee tässä tapauksessa ilmoittaa merkkisuoritusaikeesta kansliaan ilmoittautumisensa yhteydessä.

Lähtöjärjestys julkaistaan ilmoittautumisaikataulusta johtuen lauantaiaamuun mennessä.

12. Valitukset ja vastalauseet

Valitukset ja vastalauseet käsitellään KS I:n mukaisesti.

13. Kutsun muuttaminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

14. Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt nimesi julkaisun lähtö- ja tuloslisoilla Kipassa, Equipe Onlinessa sekä Oulu-Riders ry:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

O-Ri Cup II, 4.4.2020, kouluratsastus

Tervetuloa kilpailemaan kouluratsastuksessa Oulun Kuivasjärvelle lauantaina 4.4. noin klo 17:30 alkaen! Kilpailun alkamisaika tarkentuu osallistujamäärän mukaan (+/-1h).

Luokat:

Luokka 1, harjoitusluokka: Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016, avoin kaikille
Luokka 2: Helppo B K.N. Special 2009, avoin kaikille
Luokka 3: Helppo A:1 2009, avoin kaikille

1. Maksut

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Sekä harjoitusluokka että seuratason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla) tai MobilePaylla. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään lisäksi hevosenkäyttömaksu 16 € / startti, joka maksetaan käteisellä kisakansliaan.

2. Ilmoittautuminen, jälki-ilmoittautuminen ja peruutukset

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 28.3. Kilpailuun otetaan yhteensä max. 40 starttia (ilmoittautumisjärjestyksessä). Ratsukankaan ja Saaran tallin tuntiratsastajat noudattavat tallinsa ohjeita hevosvarausten ja -vuokran maksamisen suhteen. Seuratason luokissa ratsastajat ilmoittautuvat Kipaan. Harjoitusluokan kaikki ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Sähköpostilla ilmoittautuessasi muista ilmoittaa edustamasi seura. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Peruutukset tulee tehdä seuratason luokissa KIPAssa ilmoittautumisajan sisällä ja harjoitusluokissa sähköpostitse samaan aikarajaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään 6 € ilmoittautumismaksu. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen perumiset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen ouluridersry@gmail.com.

3. Luokat

Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2–3 ovat seuratason kilpailuluokkia.

4. Kilpailupaikka ja verryttely

Kilpailu käydään Saaran tallin maneesissa ja verryttely järjestetään juoksevasti Ratsukankaan maneesissa. Lyhyen radan ohjelmien aikana myös kisamaneesin päässä on pieni verryttelytila, jossa seuraavana vuorossa oleva ratsukko valmistautuu. Maneesin päädyn verryttelyyn mahtuu kerralla enintään 3 ratsukkoa. Seuraa järjestäjän ohjeistusta maneesista toiseen siirtymisessä. Pohjien salliessa hevosia on mahdollista kävelyttää Saaran tallin kentällä.

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

5. Radan rakennus ja purku

Kilpailussa O-Ri:a edustavat Kuivasjärven alueen tuntiratsastajat osallistuvat radan rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Vakuutus

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

7. Kilpailijan vaatetus

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Harjoitustasolla ratsastajalla saa olla valintansa mukaan raippa tai kannukset. Muista kilpailunumero seuratason luokissa!

8. Palkinnot

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet sekä voittajille lisäksi pokaalit. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Mari Päivärinta

Kisapaikalla on buffetti.

Tervetuloa!

O-Ri Cup I, 21.3.2020, esteratsastus

Tervetuloa kilpailemaan esteratsastuksessa Oulun Kuivasjärvelle lauantaina 21.3. noin klo 17 alkaen! Kilpailun alkamisaika tarkentuu osallistujamäärän mukaan (+/-1h).

Luokat:

Luokka 1 (harjoitusluokka). Ristikko, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 2. 50 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 3. 70 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 4. 80 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 (A2/A2)
Luokka 5. 90 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 (A2/A2)
Luokka 6. 100 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 (A2/A2)

1. Maksut

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Sekä harjoitusluokka että seuratason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla) tai MobilePaylla. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään lisäksi hevosenkäyttömaksu 16 € / startti, joka maksetaan käteisellä kisakansliaan.

2. Ilmoittautuminen, jälki-ilmoittautuminen ja peruutukset

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 14.3. Kilpailuun otetaan yhteensä max. 60 starttia (ilmoittautumisjärjestyksessä). Ratsukankaan tuntiratsastajat noudattavat opettajansa ohjeita hevosvarausten suhteen. Saaran tallin tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja merkitsevät hevosvarauksen tallin seinällä olevaan listaan 14.3. mennessä. Seuratason luokissa ratsastajat ilmoittautuvat Kipaan. Harjoitusluokan kaikki ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Sähköpostilla ilmoittautuessasi muista ilmoittaa seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Peruutukset tulee tehdä seuratason luokissa KIPAssa ilmoittautumisajan sisällä ja harjoitusluokissa sähköpostitse samaan aikarajaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään 6 € ilmoittautumismaksu. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen perumiset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen ouluridersry@gmail.com.

3. Luokat

Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2–6 ovat seuratason kilpailuluokkia. Seuratason luokissa vaaditaan seurakilpailulupa.

Kilpailussa voi halutessaan suorittaa ratsastusmerkkeihin kuuluvan esteratakokeen: ratsastajan tulee tässä tapauksessa ilmoittaa merkkisuoritusaikeesta seuran sähköpostiin viimeistään kaksi vuorokautta ennen kilpailun alkua.

4. Kilpailupaikka, verryttely ja rataan tutustuminen

Kilpailu käydään Ratsukankaan maneesissa ja verryttely järjestetään liukuvasti Saaran tallin maneesissa. Hevosia voi pohjien salliessa taluttaa Saaran tallin kentällä, joka sijaitsee aivan verryttelymaneesin vieressä. Mikäli useammassa peräkkäisessä luokassa on sama rata, rataan tutustuminen saatetaan näiden osalta yhdistää. Varaudu siis siihen, että oma rataan tutustumisesi saattaa olla jo edellisten luokkien rataan tutustumisen yhteydessä.

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

5. Radan rakennus ja purku

Kilpailussa O-Ri:a edustavat Kuivasjärven alueen tuntiratsastajat osallistuvat radan ja verryttelyesteiden rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Vakuutus

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

7. Kilpailijan vaatetus

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä. Muista kilpailunumero seuratason luokissa!

8. Palkinnot

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet sekä voittajille lisäksi pokaalit. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Ulla Alanko

Radat suunnittelee ratamestari tai käytössä ovat SRL:n vakioradat. Tieto päivitetään, kun asia varmistuu.

Kisapaikalla on buffetti.

Tervetuloa!

O-Ri Cup VI, esteratsastus

Kutsun otsikokuva 2.11

Kilpailun alkamisaika tarkentuu osallistujamäärän mukaan (+/- 1 h).

Luokat:

Luokka 1 (harjoitusluokka). Valinnainen korkeus: ristikko/40–50cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 2. 60cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 3. Valinnainen korkeus: 70cm/80cm, avoin kaikille, arv. 367.1 (A2/A2)

Kilpailuun ovat tervetulleita niin ihmiset kuin noidat ja pyhäinpäivänä liikkuvat hengetkin. Voit siis halutessasi vaihtaa identiteettiä ja pukeutua naamiaisasuun.

Erityismääräykset

  1. Maksut

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 16 € / startti. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla).

  1. Ilmoittautuminen, jälki-ilmoittautuminen ja peruutukset

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 26.10. Rajoitukset ovat Saaran tallin tuntiratsukoilla yksi lähtö/ratsastaja/kisa, muilla ratsukoilla kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja merkitsevät hevosvarauksen tallin seinällä olevaan listaan 26.10. mennessä. Lisäksi 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan kaikki ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Muista ilmoittaa viestissä edustamasi seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.
Peruutukset tulee tehdä 1-tason luokissa KIPAssa ilmoittautumisajan sisällä ja harjoitusluokissa sähköpostitse samaan aikarajaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään 6 € ilmoittautumismaksu.

  1. Luokat

Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuluokkia.
Kilpailussa voi halutessaan suorittaa ratsastusmerkkeihin kuuluvan esteratakokeen: ratsastajan tulee tässä tapauksessa ilmoittaa merkkisuoritusaikeesta kansliaan ilmoittautumisensa yhteydessä.

  1. Kilpailupaikka ja verryttely

Kilpailu käydään maneesissa. Sään ja pohjien salliessa kenttää voi hyödyntää sileänverryttelyyn. Esteverryttely järjestetään maneesissa.
Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

  1. Radan rakennus ja purku

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin kisaavat tuntilaiset osallistuvat radan rakentamiseen kilpailupäivänä ratsastuskoulun tuntien jälkeen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailun päätyttyä.

  1. Vakuutus

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

  1. Kilpailijan vaatetus

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pyhäinpäivän kunniaksi kilpailussa saa halutessaan pukeutua naamiaisasuun. Myös tällöin asun tulee olla turvallinen. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä. Muista kilpailunumero!

  1. Palkinnot

1-tason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet sekä voittajille lisäksi pokaalit. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta.

  1. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Anne-Mari Karjalainen
Ratamestari: Hanna Niskasaari

Kisapaikalla on buffetti.
Tervetuloa!

O-Ri Cup V 19.10.2019, kouluratsastus

Tervetuloa kilpailemaan kouluratsastuksessa Saaran tallille lauantaina 19.10. klo 17:30 alkaen.

Luokat:
Luokka 1 (harjoitusluokka): Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016, avoin kaikille
Luokka 2: Helppo B:0 2009, avoin kaikille
Luokka 3: Helppo A:10 2011, avoin kaikille

Erityismääräykset:

1. Maksut
Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 16 € / startti. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla).

2. Ilmoittautuminen, jälki-ilmoittautuminen ja peruutukset
ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN VIIMEISTÄÄN 12.10. Rajoitukset ovat Saaran tallin tuntiratsukoilla yksi lähtö/ratsastaja/kisa, muilla ratsukoilla kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja merkitsevät hevosvarauksen tallin seinällä olevaan listaan 12.10. mennessä. Lisäksi 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan kaikki ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Peruutukset tulee tehdä 1-tason luokissa KIPAssa ilmoittautumisajan sisällä ja harjoitusluokissa sähköpostitse samaan aikarajaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään 6 € ilmoittautumismaksu.

3. Luokat
Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuluokkia.

4. Kilpailupaikka ja verryttely
Kilpailu käydään maneesissa. Verryttely järjestetään sään salliessa ulkona hiekkakentällä ja lyhyen radan ohjelmien aikana käytössä on myös maneesin pääty (jonne mahtuu kerralla 3 ratsukkoa).

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

5. Radan rakennus ja purku
O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin kisaavat tuntilaiset osallistuvat radan rakentamiseen kisapäivänä klo 17 tai heti ratsastuskoulun tuntien jälkeen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Vakuutus
Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

7. Kilpailijan vaatetus
Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Harjoitusluokassa kilpailijalla saa olla raippa TAI kannukset. Muista kilpailunumero!

8. Palkinnot
1-tason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet sekä voittajille lisäksi pokaalit. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto. Harjoitusluokissa kaikki hyväksytyt suoritukset palkitaan.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. Jääviyksiä ei huomioida.

Tuomari: Marjukka Manninen

Kisapaikalla on buffetti.

Tervetuloa!

Eskon tuoppi/O-Ri Cup IV, 5.10.2019, kouluratsastus

Tervetuloa kilpailemaan kouluratsastuksessa Saaran tallille 5.10. klo 17:30 alkaen. Kilpailussa ratsastetaan perinteinen Eskon tuoppi Saaran tallin juniorituntiratsukoiden kesken.

Luokat:

Luokka 1 (harjoitusluokka): Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma (rata A) 2003, päivitetty 2009, avoin Kuivasjärven alueen ratsastuskoulujen tuntiratsukoille
Luokka 2: Helppo B FEI Lasten esiohjelma B 2014, päivitetty 2018
a) Eskon tuoppi: avoin Saaran tallin opetushevosilla kisaaville O-Ri ry:tä edustaville junioreille,
b) avoin kaikille
Luokka 3: Helppo A:2 2019, avoin kaikille

Erityismääräykset

1. Maksut

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 16 € / startti. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla).

2. Ilmoittautuminen, jälki-ilmoittautuminen ja peruutukset

ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN VIIMEISTÄÄN 28.9. Rajoitukset ovat Saaran tallin tuntiratsukoilla yksi lähtö/ratsastaja/kisa, muilla ratsukoilla kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja merkitsevät hevosvarauksen tallin seinällä olevaan listaan 28.9. mennessä. Lisäksi 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan kaikki ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Peruutukset tulee tehdä 1-tason luokissa KIPAssa ilmoittautumisajan sisällä ja harjoitusluokissa sähköpostitse samaan aikarajaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään 6 € ilmoittautumismaksu.

3. Luokat

Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuluokkia.

4. Kilpailupaikka ja verryttely

Kilpailu käydään maneesissa. Verryttely järjestetään sään salliessa ulkona hiekkakentällä.

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

5. Radan rakennus ja purku

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin kisaavat tuntilaiset osallistuvat radan rakentamiseen kisapäivänä klo 17 tai heti ratsastuskoulun tuntien jälkeen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Vakuutus

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

7. Kilpailijan vaatetus

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Harjoitusluokassa kilpailijalla saa olla raippa TAI kannukset. Muista kilpailunumero!

8. Palkinnot

1-tason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet sekä voittajille lisäksi pokaalit. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto. Harjoitusluokissa kaikki hyväksytyt suoritukset palkitaan.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. Jääviyksiä ei huomioida.

Tuomari: Mari Päivärinta

Kisapaikalla on buffetti.

Tervetuloa!