Kilpailukutsut

Kouluratsastuskilpailu 14.7.2018

Tervetuloa 1-tason kilpailuun kouluratsastuksessa lauantaina 14.7.2018 klo 16 alkaen.

Luokka 1: C-merkin kouluohjelma 1997, a) avoin suomenhevosille, b) avoin kaikille
Luokka 2: Helppo B FEI Lasten esiohjelma A 2015, avoin kaikille
Luokka 3: Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6 2000/2009, avoin kaikille

Erityismääräyksiä:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muut 6+9€ / luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 € / startti.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 11.7. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat kaksi lähtöä/hevonen ja max 40 ratsukkoa/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 4.7. mennessä. Tämän jälkeen ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan.

3. Kaikki kilpailun luokat ovat 1-tason kilpailuluokkia. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 6 € ilmoittautumismaksu. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen kilpailupäivänä noin puoli tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua* ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

5. Kilpailu käydään maneesissa (22x72m) ja verryttely kentällä.

6. Kilpailumaksut suoritetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla). Muista kilpailunumero!

7. Kilpailutakki ja valkoiset housut eivät ole pakollisia, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä.

8. Luokissa palkintoina ovat ruusukkeet. Lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Leeni Aula

Kisapaikalla on buffetti.
Tervetuloa!

* Rata rakennetaan heti, kun maneesi on vapautunut ja saatu lanattua.

KEVÄTMALJA 2018 O-Ri Cup III osakilpailu, 10. 5.

 

Tervetuloa 1-tason kilpailuun esteratsastuksessa.

Helatorstaina 10. 5. 2018 Saaran talli, klo 9.00 alkaen.

LUOKKA I: Puomirata, käynnissä tai ravissa, avustaja sallittu. Avoin Saaran tallin tuntilaisille ja O-Rin jäsenille.

LUOKKA II: Harjoitusluokka: 40 – 50 cm, arv. A.1.0, avoin kaikille.

LUOKKA III: Kevätmalja 60 – 70cm, arv. AM5

A) Avoin Saaran tallin juniorituntiratsastajille tuntihevosilla (O-Rin jäsenyys) B) Avoin kaikille.

LUOKKA IV: Arv. 367.1 (A2/A2), avoin kaikille.

a)80cm   b)90cm   c)100cm

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€/ luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 5. 5. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa (Saaran tuntiratsukot). Yksityisratsukot voivat halutessaan mennä kaksi rataa. Kilpailun lähtöjen määrä on maksimissaan 80.Tuntihevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 29. 4. mennessä. Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset, minkä jälkeen jokainen ratsastaja ilmoittautuu itse kisahevosensa kanssa Kipaan. Voit esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan. Yksityisratsukot voivat ilmoittautua harjoitusluokkiin: inkakaroliina(at)gmail.com

3. Luokka 1 ja 2 ovat harjoitusluokkia, joihon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 3 ja 4 ovat 1-tason kilpailuja. Muista ilmoittaa seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta. Kilpailu maneesissa. Verryttely sään mukaan ulkona hiekkakentällä, yhteisverryttely ryhmissä maneesissa.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoiseensa luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 9. 5. klo 21 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokat että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle tai laitettava takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä.

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta. Harjoitusluokassa ei jaeta palkintoja.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Ulla Alanko           Ratamestari: Pirjo Rova

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!

O-Ri Cup II osakilpailu 28. 4. 2018

 

Tervetuloa 1-tason kilpailuun kouluratsastuksessa.

Lauantaina 28. 4. 2018 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Tutustumisluokan kouluohjelma 2016, avoin kaikille

LUOKKA II: Aikuisratsastusmerkin kouluohjelma 2010, avoin O-Rin jäsenille

a) Tuntiratsukot b) Yksityisratsukot

LUOKKA III: Helppo A:10 2011, avoin kaikille

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€/ luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 21. 4. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kilpailu ja max. 25 ratsukkoa/kilpailu. Tuntihevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 14. 4. mennessä. Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset, minkä jälkeen jokainen ratsastaja ilmoittautuu itse kisahevosensa kanssa Kipaan. Voit esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuluokkia. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoiseensa luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 27. 4. klo 20 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. 1 luokassa riittää Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä. Muista kilpailunumero!

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Harjoitusluokassa kilpailijalla saa olla raippa TAI kannukset.

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto. Harjoitusluokassa ei jaeta palkintoja.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Mari Päivärinta

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!

O-Ri Cup I osakilpailu 8. 4. 2018, esteratsastus

 

Tervetuloa 1-tason kilpailuun esteratsastuksessa.

Sunnuntaina 8. 4. 2018 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Harjoitusluokka: Ristikko – 40 cm, arv. A.1.0, avoin kaikille.

LUOKKA II: 50 cm, arv. A.1.0, avoin O-Rin jäsenille ja Saaran tallin tuntiratsukoille.

LUOKKA III: 60 – 70 cm arv. 367.1, avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€/ luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 1.4. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa. Tuntihevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 27. 3. mennessä. Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset, minkä jälkeen jokainen ratsastaja ilmoittautuu itse kisahevosensa kanssa Kipaan. Voit esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua sähköpostitse inkakaroliina(at)gmail.com.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuja. Muista ilmoittaa seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta. Kilpailu maneesissa. Yhteisverryttely ryhmissä maneesissa, ulkona voi kävellä.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoiseensa luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 7. 4. klo 17 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. 1 luokassa riittää Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle tai pitkät hiukset takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä.

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta. Harjoitusluokassa ei jaeta palkintoja.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Laura Sorri        Ratamestari: Pirjo Rova

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!

O-Ri Cup VI osakilpailu 29.10.2017

halloween

HAPPY HALLOWEEN!

Kaikissa luokissa kilpailijat saavat halutessaan pukeutua teeman mukaisesti. Paras puku palkitaan!

Tervetuloa 1-tason kilpailuun esteratsastuksessa.

Sunnuntaina 29. 10. 2017 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

1. Luokka: Harjoitusluokka 40 – 50cm, arv. A.1.0, avoin O-Ri:n jäsenille ja Saaran tallin tuntilaisille.

2. Luokka: 60 – 70cm, arv. A.1.0, avoin kaikille.

3. Luokka: 80/90/100cm, arv. 367.1 (A2/A2), avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€ / luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 22. 10. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa. Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 15. 10. mennessä. Tämän jälkeen 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua osoitteeseen inkakaroliina(at)gmail.com.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuja. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 28.10. klo 16 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokat että 1-tason luokat maksetaan kansliaan. Muista kilpailunumerot.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Naamiaisasuun pukeutuva kilpailija huolehtii ettei asussa ole liehuvia kankaita tai nauhoja, jotka voivat sotkeutua hevosen jalkoihin tai esteisiin. Turvakypärää on käytettävä. Turvaliivin käyttöä suositellaan.

8. Luokassa 1 palkintona tsempit, luokissa 2 ja 3 sijoittuneille palkintoina ruusukkeet ja tsemppipalkinnot.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Henna Myllys   Ratamestari: Pirjo Rova

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!

Eskon tuoppi 2017, O-Ri Cup V osakilpailu 15.10.2017

Tervetuloa 1-tason kilpailuun kouluratsastuksessa.
Sunnuntaina 15.10.2017 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Harjoitusluokka: O-Rin raviohjelma 2017, avoin O-Rin jäsenille ja Saaran tallin tuntilaisille.
LUOKKA II: Helppo B K.N. Special 2009, a) Eskon tuoppi: avoin Saaran tallin opetushevosilla kisaaville O-Ri ry:n junioreille, b) avoin kaikille.
LUOKKA III: Helppo A:10 2011, avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:
1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€ / luokka, muut 5+7€ / luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 € / luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 8.10. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa ja max 30 ratsukkoa/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 1.10. mennessä. Tämän jälkeen 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen inkakaroliina@gmail.com.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuluokkia. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 € ilmoittautumismaksu. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 14.10. klo 16 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta on esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan. Muista kilpailunumero!

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Harjoitusluokassa kilpailijalla saa olla raippa TAI kannukset.

8. Luokassa 1 palkintona tsemppi, luokissa 2 ja 3 sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Myös 2. ja 3. luokassa jaetaan tsemppipalkinnot.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Mari Päivärinta

Kisapaikalla on buffetti.
Tervetuloa!

O-Ri Cup IV osakilpailu, kouluratsastus 30.9.2017

 

Tervetuloa 1-tason kilpailuun kouluratsastuksessa.

Lauantaina 30. 9. 2017 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Harjoitusluokka: Helppo C EB Special 2015, avoin O-Rin jäsenille ja Saaran tallin tuntilaisille.

LUOKKA II: Harjoitusluokka: Entisten nuorten harjoituskilpailuohjelma 2017, O-Rin jäsenille ja Saaran tallin tuntilaisille.

LUOKKA III: Helppo B: 3 2009, avoin kaikille.

LUOKKA IV: Helpon luokan kouluohjelma 2017 (Rata A), avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€ / luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 23. 9. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa ja max. 30 ratsukkoa/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 18. 9. mennessä. Tämän jälkeen 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua osoitteeseen inkakaroliina(at)gmail.com.

3. Luokka 1 ja 2 ovat harjoitusluokkia, joihin ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 3 ja 4 ovat 1-tason kilpailuja. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 29. 9. klo 20 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Sekä harjoitusluokat että 1-tason luokat maksetaan kansliaan. Muista kilpailunumerot.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä.

8. Luokissa 1 ja 2 palkintoina tsempit, luokissa 3 ja 4 sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Birgitta Taskinen

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!

KEVÄTMALJA 2017, O-Ri Cup III osakilpailu

 

Tervetuloa 1-tason kilpailuun esteratsastuksessa.

Sunnuntaina 28. 5. 2017Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Harjoitusluokka: 40 – 50 cm, arv. A.1.0, avoin kaikille.

LUOKKA II: Kevätmalja 60 – 70cm, arv. AM5

A) Avoin Saaran tallin juniorituntiratsastajille tuntihevosilla (O-Rin jäsenyys) B) Avoin kaikille.

LUOKKA III: 80 /90 /100cm, arv. 367.1, avoin kaikille.

 

 

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€/ luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 14 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 21. 5. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa. Tuntihevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 14.5. mennessä. Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset, minkä jälkeen jokainen ratsastaja ilmoittautuu itse kisahevosensa kanssa Kipaan. Voit esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuja. Muista ilmoittaa seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Luokassa 3 ilmoita valitsemasi estekorkeus. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta. Kilpailu maneesissa. Verryttely sään mukaan ulkona hiekkakentällä, kovalla sateella yhteisverryttely ryhmissä maneesissa.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoiseensa luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 27. 5. klo 17 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. 1 luokassa riittää Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä.

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta. Harjoitusluokassa ei jaeta palkintoja.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Tiina Bergbacka Ratamestari: Pirjo Rova

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!

O-Ri Cup II osakilpailu, kouluratsastus 23. 4. 2017

 

Tervetuloa 1-tason kilpailuun kouluratsastuksessa.

Sunnuntaina 23. 4. 2017 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Harjoitusluokka: Helppo D:3 2013, avoin kaikille.

LUOKKA II: Helppo C tutustumisluokan kouluohjema 2016 (rata B)

a) Avoin Saaran tallin tuntiratsukoille b) Avoin kaikille.

LUOKKA III: Helppo B:0 2009

a) Avoin Saaran tallin tuntiratsastajat b) Avoin kaikille

LUOKKA IV: Helppo A:1 2009, avoin kaikille

 

 

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 9€/ luokka, muut 12€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 14 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 16. 4. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa. Tuntihevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan . 9. 4. mennessä. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua osoitteeseen inkakaroliina(at)gmail.com. Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset, minkä jälkeen jokainen ratsastaja ilmoittautuu itse kisahevosensa kanssa Kipaan. Voit esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2, 3 j a 4ovat 1-tason kilpailuja. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus klassata ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 22. 4. klo 17 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan. Muista kilpailunumerot.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä.

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta. Harjoitusluokassa ei jaeta palkintoja.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Mari Päivärinta

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!

O-Ri Cup I osakilpailu, este 2. 4. 2017

Tervetuloa 1-tason kilpailuun esteratsastuksessa.

Sunnuntaina 2. 4. 2017Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Harjoitusluokka: Ristikko – 40 cm, arv. A.1.0, avoin kaikille.

LUOKKA II: 50 – 60cm, arv. 367.1

a) Avoin Saaran tallin tuntiratsukoille b) Avoin kaikille.

LUOKKA III: 70 – 80 – 90cm, arv. 367.1, avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 9€/ luokka, muut 12€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 14 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 26. 3. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa. Tuntihevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 19.3. mennessä. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua osoitteeseen inkakaroliina(at)gmail.com. Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset, minkä jälkeen jokainen ratsastaja ilmoittautuu itse kisahevosensa kanssa Kipaan. Voit esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuja. Muista ilmoittaa seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Luokassa 3 ilmoita valitsemasi estekorkeus. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus klassata ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 1. 4. klo 17 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä.

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta. Harjoitusluokassa ei jaeta palkintoja.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Outi Kenttä

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!