O-Ri Cup II, kouluratsastus, 3.10.2020

Tervetuloa harjoitus- ja seuratason kouluratsastuskilpailuun Oulun Kuivasjärvelle lauantaina 3.10.2020 klo 17:30 alkaen.

Luokka 1: Aikuisten kouluratsastusohjelma (Rata B)

Luokka 2: Helppo B:4 2020 (Rata A)

Luokka 3: Helppo A:2 2019 (Rata A)

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 30.9.2020. Rajoitukset kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa (ratsastuskoulut määrittelevät lisäksi itse mahdolliset rajoitukset hevostensa käytölle) ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja varaavat sekä maksavat ratsunsa käytön kunkin ratsastuskoulun ohjeiden mukaisesti (huom! hevosvarauksen lisäksi tulee muistaa ilmoittautua erikseen kilpailuun).

Lähtölistat julkaistaan viimeistään perjantaina 2.10.2020.

Huom! Mikäli 40 ratsukkoa jää ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen vajaaksi, järjestäjä varaa jäljelle jäävät paikat harjoitusluokalle VaB:1 2009 välittömästi varsinaisten luokkien jälkeen. Harjoitusluokkaan ilmoittautuminen sähköpostitse: ouluridersry@gmail.com. Jätä ilmoittautuessasi yhteystiedot niin ilmoitamme harjoitusluokan toteutumisesta heti kun varsinaisten luokkien tilanne on selvillä.


2. Maksut ja peruutukset

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6 € / luokka, muilta 6+9 € / luokka sekä tämän lisäksi maksetaan seuratason luokissa SRL:n kilpailutoimitusmaksu 3 €. Seuratason osallistumiset maksetaan Kipassa. Harjoitusluokat maksetaan etukäteen seuran tilille FI82 8000 1401 4937 97. Seuran pankkitilille suoritetuista maksuista esitetään kuitti/verkkopankkituloste kansliaan ennen omaa suoritusta. Ilman kuitin esittämistä ei voi startata! Käteismaksulla ei ole mahdollista korvata unohtunutta maksua. Merkitse verkkopankkimaksun yhteyteen selvästi mistä kilpailusta on kyse sekä tarvittaessa osallistujan nimi, mikäli maksaja on eri henkilö, esim. ”Osallistumismaksu 5.9.2020, 2 starttia, Essi Esimerkki”.

Tuntiratsastajat suorittavat hevosvuokransa suoraan ratsastuskoululleen, kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaisesti. Varmista käytäntö omalta ratsastuskoulultasi.

Lähtöjen peruutukset ja maksujen palautukset KS I 13.2. mukaisesti. Ilmoittautumisajan umpeuduttua peruutukset tehdään sähköpostitse ouluridersry@gmail.com.

Flunssaoireisena ei tule saapua kisapaikalle, ja tämä koskee sekä kilpailijaa, apulaisia, toimitsijoita että yleisöä.


3. Aikataulu

Kanslia avautuu tuntia ennen kilpailun alkua.

Kilpailu alkaa klo 17:30 Saaran tallin maneesissa.

Verryttelymaneesi (Ratsukangas Oy:n maneesi) vapautuu käyttöön ratsastuskoulun tuntien jälkeen, noin klo 16:15.


4. Palkinnot ja palkintojenjako

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto.

Koronavirusepidemian vuoksi erillisiä palkintojenjakoja ei järjestetä, vaan kilpailijat saavat palkintonsa kansliasta tulosten valmistuttua.


5. Käytännön järjestelyt

Kilpailu käydään Saaran tallin maneesissa ja verryttely Ratsukankaan maneesissa. Valmistautuva ratsukko odottaa vuoroaan kilpailuareenan välittömässä läheisyydessä.


6. Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee Saaran tallin kentän viereisessä punaisessa mökissä.

Kanslia avataan tunti ennen kilpailun alkua ja suljetaan puoli tuntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen.


7. Tarjotut palvelut

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta mahdoitusmahdollisuutta.


8. Ajo-ohjeet ja paikoitus

Hevoskuljetukset pysäköidään ensisijaisesti Ratsukankaan hiekkapintaiselle parkkipaikalle (Ratsastuskentäntien vasemmalla puolella saapumissuuntaan nähden) ja henkilöautot Ratsastuskentäntien päätteessä sijaitsevalle asfaltoidulle parkkipaikalle.

Pyydämme sekä kilpailijoita että yleisöä huomioimaan muut kävijät ja parkkeeraamaan riittävän tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat. Mikäli aiemmin mainitut parkkialueet ovat täynnä, myös Saaran tallin eteläpuolelta kulkevan sähkölinjan alle mahtuu muutamia trailereita. On kuitenkin huomioitava, että sähkölinjan vieritse kulkeva kuntopolku ja kevyen liikenteen väylät on jätettävä vapaaksi, sekä tien varteen pysäköidessä jätettävä riittävästi tilaa tonttiliittymille ja pelastustielle. Kentille ja maneeseihin johtavat reitit on jätettävä vapaaksi niin, että niiden luokse pääsee tarvittaessa autolla. Ratsuväentien ja Ratsastuskentäntien risteyksessä sijaitsevalle rekkavarikolle ei saa jättää ajoneuvoja!

Hevosten jätökset ja mahdolliset kuivikkeet tulee kerätä pois parkkialueilta ja kulkureiteiltä Saaran tallin tai Ratsukankaan lantalaan.


9. Toimihenkilöt

Tuomari/tuomariston puheenjohtaja: Mari Päivärinta

Kilpailun johtaja: Katja Kallio

Talkoovastaava: Lotta Ahmala


10. Lipunmyynti

Kilpailupaikalle on yleisöllä vapaa pääsy. Yleisömäärää voidaan rajata, mikäli se on koronavirusepidemian vuoksi tarpeen. Seuraathan tämän osalta järjestäjätahon tiedotusta.

Yleisöalueella suositellaan kasvomaskin käyttöä.


11. Muuta

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin ja Ratsukankaan kisaavat tuntiratsastajat osallistuvat radan rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistuvilla Kuivasjärven alueen ratsastajilla osallistumiseen sisältyy myös talkootyövelvoite. Talkootyölistat löytyvät kilpailukansliasta ja mieluista talkootyötä saa myös toivoa (laita hyvissä ajoin viestiä seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com)

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan lähdönvarmistuksen yhteydessä.

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä.

Muista kilpailunumero seuratason luokissa!


12. Valitukset ja vastalauseet

Valitukset ja vastalauseet käsitellään KS I:n mukaisesti.


13. Kutsun muuttaminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.


14. Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely Oulu-Riders ry:ssä

Oulu-Riders ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Oulu-Riders ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Oulu-Riders ry kerää henkilötietoja.

Oulu-Riders ry:ssä henkilötietojen käsittelystä vastaa: Inka Autio, inkakaroliina@gmail.com

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Oulu-Riders ry:n välillä. Oulu-Riders ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Oulu-Riders ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada erilaisia ranking- ja valiomerkkipisteitä. Oulu-Riders ry toimittaa listan pelaajista ja heidän saamistaan pisteistä. Nämä tiedot lisätään SRL:n rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteriin.

Näistä rekisteristä lasketaan useita erilaisia tunnuslukuja; rekisteri ja siitä lasketut tunnusluvut julkaistaan useita kertoja vuodessa.

Sekä kilpailutulokset että rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteri ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. paikallislehdet, valtakunnalliset lehdet, Hippos-lehti, seurojen ja alueiden www-kotisivut ja SRL:n www-kotisivut.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi, jäsenseura sekä jäsennumero. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Kilpailutulokset ja ranking- sekä valiomerkkipisterekisteri dokumentoivat SRL:n kilpailuhistoriaa. Tietoja ei koskaan poisteta.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt nimesi julkaisun lähtö- ja tuloslisoilla Kipassa, Equipe Onlinessa sekä Oulu-Riders ry:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.