O-Ri Cup II, 4.4.2020, kouluratsastus

Tervetuloa kilpailemaan kouluratsastuksessa Oulun Kuivasjärvelle lauantaina 4.4. noin klo 17:30 alkaen! Kilpailun alkamisaika tarkentuu osallistujamäärän mukaan (+/-1h).

Luokat:

Luokka 1, harjoitusluokka: Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016, avoin kaikille
Luokka 2: Helppo B K.N. Special 2009, avoin kaikille
Luokka 3: Helppo A:1 2009, avoin kaikille

1. Maksut

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Sekä harjoitusluokka että seuratason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla) tai MobilePaylla. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään lisäksi hevosenkäyttömaksu 16 € / startti, joka maksetaan käteisellä kisakansliaan.

2. Ilmoittautuminen, jälki-ilmoittautuminen ja peruutukset

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 28.3. Kilpailuun otetaan yhteensä max. 40 starttia (ilmoittautumisjärjestyksessä). Ratsukankaan ja Saaran tallin tuntiratsastajat noudattavat tallinsa ohjeita hevosvarausten ja -vuokran maksamisen suhteen. Seuratason luokissa ratsastajat ilmoittautuvat Kipaan. Harjoitusluokan kaikki ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Sähköpostilla ilmoittautuessasi muista ilmoittaa edustamasi seura. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Peruutukset tulee tehdä seuratason luokissa KIPAssa ilmoittautumisajan sisällä ja harjoitusluokissa sähköpostitse samaan aikarajaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään 6 € ilmoittautumismaksu. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen perumiset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen ouluridersry@gmail.com.

3. Luokat

Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2–3 ovat seuratason kilpailuluokkia.

4. Kilpailupaikka ja verryttely

Kilpailu käydään Saaran tallin maneesissa ja verryttely järjestetään juoksevasti Ratsukankaan maneesissa. Lyhyen radan ohjelmien aikana myös kisamaneesin päässä on pieni verryttelytila, jossa seuraavana vuorossa oleva ratsukko valmistautuu. Maneesin päädyn verryttelyyn mahtuu kerralla enintään 3 ratsukkoa. Seuraa järjestäjän ohjeistusta maneesista toiseen siirtymisessä. Pohjien salliessa hevosia on mahdollista kävelyttää Saaran tallin kentällä.

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

5. Radan rakennus ja purku

Kilpailussa O-Ri:a edustavat Kuivasjärven alueen tuntiratsastajat osallistuvat radan rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Vakuutus

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

7. Kilpailijan vaatetus

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Harjoitustasolla ratsastajalla saa olla valintansa mukaan raippa tai kannukset. Muista kilpailunumero seuratason luokissa!

8. Palkinnot

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet sekä voittajille lisäksi pokaalit. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Mari Päivärinta

Kisapaikalla on buffetti.

Tervetuloa!