O-Ri Cup I, 21.3.2020, esteratsastus

Tervetuloa kilpailemaan esteratsastuksessa Oulun Kuivasjärvelle lauantaina 21.3. noin klo 17 alkaen! Kilpailun alkamisaika tarkentuu osallistujamäärän mukaan (+/-1h).

Luokat:

Luokka 1 (harjoitusluokka). Ristikko, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 2. 50 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 3. 70 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 4. 80 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 (A2/A2)
Luokka 5. 90 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 (A2/A2)
Luokka 6. 100 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 (A2/A2)

1. Maksut

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Sekä harjoitusluokka että seuratason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla) tai MobilePaylla. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään lisäksi hevosenkäyttömaksu 16 € / startti, joka maksetaan käteisellä kisakansliaan.

2. Ilmoittautuminen, jälki-ilmoittautuminen ja peruutukset

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 14.3. Kilpailuun otetaan yhteensä max. 60 starttia (ilmoittautumisjärjestyksessä). Ratsukankaan tuntiratsastajat noudattavat opettajansa ohjeita hevosvarausten suhteen. Saaran tallin tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja merkitsevät hevosvarauksen tallin seinällä olevaan listaan 14.3. mennessä. Seuratason luokissa ratsastajat ilmoittautuvat Kipaan. Harjoitusluokan kaikki ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Sähköpostilla ilmoittautuessasi muista ilmoittaa seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Peruutukset tulee tehdä seuratason luokissa KIPAssa ilmoittautumisajan sisällä ja harjoitusluokissa sähköpostitse samaan aikarajaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään 6 € ilmoittautumismaksu. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen perumiset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen ouluridersry@gmail.com.

3. Luokat

Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2–6 ovat seuratason kilpailuluokkia. Seuratason luokissa vaaditaan seurakilpailulupa.

Kilpailussa voi halutessaan suorittaa ratsastusmerkkeihin kuuluvan esteratakokeen: ratsastajan tulee tässä tapauksessa ilmoittaa merkkisuoritusaikeesta seuran sähköpostiin viimeistään kaksi vuorokautta ennen kilpailun alkua.

4. Kilpailupaikka, verryttely ja rataan tutustuminen

Kilpailu käydään Ratsukankaan maneesissa ja verryttely järjestetään liukuvasti Saaran tallin maneesissa. Hevosia voi pohjien salliessa taluttaa Saaran tallin kentällä, joka sijaitsee aivan verryttelymaneesin vieressä. Mikäli useammassa peräkkäisessä luokassa on sama rata, rataan tutustuminen saatetaan näiden osalta yhdistää. Varaudu siis siihen, että oma rataan tutustumisesi saattaa olla jo edellisten luokkien rataan tutustumisen yhteydessä.

Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

5. Radan rakennus ja purku

Kilpailussa O-Ri:a edustavat Kuivasjärven alueen tuntiratsastajat osallistuvat radan ja verryttelyesteiden rakentamiseen ennen kilpailua ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Vakuutus

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

7. Kilpailijan vaatetus

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä. Muista kilpailunumero seuratason luokissa!

8. Palkinnot

Seuratason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet sekä voittajille lisäksi pokaalit. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Ulla Alanko

Radat suunnittelee ratamestari tai käytössä ovat SRL:n vakioradat. Tieto päivitetään, kun asia varmistuu.

Kisapaikalla on buffetti.

Tervetuloa!