Esterataharjoitus 15.2.2020

Oulu-Riders ry järjestää Pohjois-Suomen alueen SRL:n alaisten ratsastusseurojen jäsenille avoimen ESTERATAHARJOITUKSEN Kuivasjärvellä lauantaina 15.2.2020 klo n. 17 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Radan korkeus valinnainen väliltä: ristikko-100 cm (ristikko, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 cm)
Arvostelu: taitoarvostelu

Huomioitavaa:
1. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com. Ilmoita ratsastajan nimi ja puhelinnumero, hevosen nimi (+kutsumanimi), ratsastettava korkeus/korkeudet ja seura. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 14.2. klo 12 mennessä. Harjoitukseen mahtuu mukaan enintään 50 suoritusta ilmoittautumisjärjestyksessä. Enintään 2 suoritusta/hevonen.

Saaran tallin tuntihevosilla osallistuvat varaavat lisäksi hevosen tallin seinällä olevaan listaan. Ratsukankaan tuntiratsastajat varaavat ratsunsa ja hoitavat hevosvuokramaksunsa Katille.

2. Hypättävä korkeus valitaan väliltä ristikko-100 cm. Korkeuksia tarjotaan 10 cm välein. Sama ratsukko voi valita hyppäävänsä molemmat suoritukset samalla korkeudella, mutta varaudu tuolloin siihen, että suoritukset saattavat olla myös peräjälkeen, riippuen kyseisen korkeuden osallistujamäärästä. Ratsastajalla saa olla radalla avustaja.

3. Kaikki korkeudet toteutetaan taitoarvostelulla. Suoritukset arvioi ratsastuksenohjaaja Aino Pylkäs. Arvostelupöytäkirjan saa itselleen suorituksen jälkeen, mutta tuloksia ei lasketa eikä palkintoja jaeta. Radat suunnittelee Tiina Jokinen ja toteuttaa Kati Kemppainen.

4. Osallistumismaksu on 10 € / suoritus. Osallistuminen maksetaan kerhomökin kansliaan käteisellä, mieluiten tasarahalla. Myös MobilePay-maksu on mahdollinen. Saaran tallin tuntiratsukot maksavat hevosvuokran 16 € / startti edelleen käteisellä.

5. Harjoituksen aikataulu on suuntaa antava ja mahdollisten poisjääntien osalta aikataulua tiivistetään niin, ettei ylimääräisiä odottelutaukoja tule. Rataan tutustumiset merkitään aikatauluun ohjeellisina. Listat julkaistaan viimeistään 15.2.2020 aamupäivällä.

6. Harjoitus järjestetään Ratsukankaan maneesissa ja verryttely Saaran tallin maneesissa. Maneesien välillä on noin 150 metrin kävelymatka. Kilpailujärjestäjä lähettää ratsukot verryttelymaneesista suoritusmaneesiin. Seuraa järjestäjän ohjeistusta. Kävelytykseen on kelien mukainen mahdollisuus Saaran tallin ulkokentällä eli aivan verryttelymaneesin vieressä.

7. Ratsastajia ei ole vakuutettu harjoituksen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Ratsastajan seurajäsenyys tarkastetaan osallistumismaksun maksamisen yhteydessä (vuoden 2019 kortti käy).

8. Muiden sääntöjen ja määräysten osalta noudatetaan 1-tason esteratsastuskilpailusääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
Sennujen kahvilasta saa kolikoin ostettua mm. lämmintä juotavaa.