Koulurataharjoitus 18.1.2020

Seniorijaosto järjestää Pohjois-Suomen alueen SRL:n alaisten ratsastusseurojen jäsenille avoimen KOULURATAHARJOITUKSEN Saaran tallin maneesissa lauantaina 18.1.2020 klo 17:45 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Ratsastettavat ohjelmat:
Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016
Helppo B K.N. Special 2009
Helppo A:1 2009

Huomioitavaa:
1. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran sähköpostiin ouluridersry@gmail.com. Ilmoita ratsastajan nimi ja puhelinnumero, hevosen nimi (+kutsumanimi), ratsastettava ohjelma/-t ja seura.
Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 17.1. klo 12 mennessä. Harjoitukseen mahtuu mukaan enintään 30 suoritusta ilmoittautumisjärjestyksessä.

2. Suoritukset arvioi ratsastuksenohjaaja Aino Pylkäs ja palautteen saa kirjallisena suorituksen jälkeen. Pisteitä annetaan, mutta ei lasketa :)

3. Osallistumismaksu on 10€ / ohjelma, rajoitus: max 2 ohjelmaa/hevonen. Osallistuminen maksetaan kerhomökin kansliaan käteisellä, mieluiten tasarahalla.

4. Harjoituksen aikataulu on suuntaa antava ja mahdollisten poisjääntien osalta aikataulua tiivistetään niin, ettei ylimääräisiä odottelutaukoja tule. Listat julkaistaan viimeistään 18.1.2020 aamupäivällä.

5. Verryttelyyn on varattu pieni alue maneesin päädystä, max 3 ratsukkoa kerrallaan.
Kävelytykseen on kelien mukainen mahdollisuus ulkokentällä.

6. Ratsastajia ei ole vakuutettu harjoituksen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Ratsastajan seurajäsenyys tarkastetaan osallistumismaksun maksamisen yhteydessä (vuoden 2019 kortti käy).

7. Muiden sääntöjen ja määräysten osalta noudatetaan 1-tason kouluratsastuskilpailusääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
Sennujen kahvilasta saa kolikoin ostettua mm. lämmintä juotavaa.