Kohti vuotta 2020 – mitä on luvassa?

Hyvää uutta vuotta 2020!

Oulu Ridersin vuosi tulee olemaan vilkas. ORi Cupin perinteisten kuuden osakilpailun lisäksi tulemme järjestämään rataharjoituksia, koulutuksia ja yleisötapahtumia sekä toukokuussa Pohjois-Suomen ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailut koulu- ja esteratsastuksessa. Ensimmäiset koulurataharjoitukset ovat jo 18.1. ja kevään aikana tullaan järjestämään mm. EA1-kurssi sekä kilpailukoulutus kaudelle 2020. Senioriratsastajat järjestävät ahkerasti varainkeruutalkoita ja vuoden 2020 Sennuleiri suuntaa syksyllä Puolaan.

Myös Suomen ratsastajainliiton 100-vuotisjuhlavuosi tulee näkymään tapahtumissamme ja vuosi huipentuu perinteisesti yhteiseen joulujuhlaan ja vuoden ansioituneiden palkitsemiseen upeine esityksineen ja ratsastusnäytöksineen.

Seuran hallituksen kokoonpano on viimevuodesta muuttunut jäsensihteerin osalta ja Heli Halttusen jälkeen jäsensihteerinä jatkaa nyt varapuheenjohtajamme Inka Autio. Inkalta voi kysellä mm. liittymis- ja kilpailulupa asioista sekä jäsenmaksuista. Jäseneksi liittyminen kannattaa, sillä jäsenyyteen kuuluu myös ratsastajan vakuutus tallilla, tallimatkoilla, ratsastaessa sekä ratsastus- ja kilpailumatkoilla tapahtuvien vahinkojen varalle. Jäsenmaksulaskut lähetetään vanhoille jäsenille massapostituksena alkuvuodesta ja kortti tulee Hippoksen mukana kuten ennenkin.

Kisapalvelu-KIPA on uudistunut KIPA2:ksi ja sen käytön osalta tullaan järjestämään koulutusta kevään kisakoulutuksen yhteydessä. Myös kilpailusääntöihin tulee muutoksia.

ORi Cupin sääntöjä on joiltakin osin muutettu ja uudet säännöt löytyvät nettisivuiltamme. Nyt alkavana vuonna sama ratsastaja voi kilpailla ORi Cupin voitosta sekä yksityisratsastajana että tuntiratsastajana kriteerien täyttyessä. Tuntiratsastajan määritelmää on tarkennettu: ratsastaja on ratsastuskoulun vakiotuntilainen ja ratsastettava hevonen on pääosin ratsastuskoulun yleisessä tuntikäytössä. Yksityisratsastajat voivat osallistua samassa osakilpailussa kahteen luokkaan ja parempi tulos kirjataan kokonaiskilpailutuloksiin. Lisäksi avasimme oman sarjan 50+ -vuotiaille veteraanikilparatsastajille.

Talkootyöllä on toiminnassamme valtava merkitys ja erityisesti olemme kiitollisia nuorten panostuksesta toimintaan. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi mukaan myös kaikki vanhemmat ja toivommekin että mahdollisimman moni osallistuisi jo suunnitteluvaiheesta lähtien tapahtumien järjestelyihin. Teitä ja monipuolista osaamistanne tarvitaan, hevostaitokokemus ei ole välttämätöntä. Kiitos kun osallistut! #seurasydän #yhdessä

Katja Kallio, hallituksen pj