O-Ri Cup VI, esteratsastus

Kutsun otsikokuva 2.11

Kilpailun alkamisaika tarkentuu osallistujamäärän mukaan (+/- 1 h).

Luokat:

Luokka 1 (harjoitusluokka). Valinnainen korkeus: ristikko/40–50cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 2. 60cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka 3. Valinnainen korkeus: 70cm/80cm, avoin kaikille, arv. 367.1 (A2/A2)

Kilpailuun ovat tervetulleita niin ihmiset kuin noidat ja pyhäinpäivänä liikkuvat hengetkin. Voit siis halutessasi vaihtaa identiteettiä ja pukeutua naamiaisasuun.

Erityismääräykset

  1. Maksut

Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6€ / luokka, muilta 6+9€ / luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 16 € / startti. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla).

  1. Ilmoittautuminen, jälki-ilmoittautuminen ja peruutukset

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 26.10. Rajoitukset ovat Saaran tallin tuntiratsukoilla yksi lähtö/ratsastaja/kisa, muilla ratsukoilla kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa ja yhteensä max. 40 starttia/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja merkitsevät hevosvarauksen tallin seinällä olevaan listaan 26.10. mennessä. Lisäksi 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan kaikki ratsukot ilmoittautuvat vastaavasti sähköpostitse osoitteeseen ouluridersry@gmail.com. Muista ilmoittaa viestissä edustamasi seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.
Peruutukset tulee tehdä 1-tason luokissa KIPAssa ilmoittautumisajan sisällä ja harjoitusluokissa sähköpostitse samaan aikarajaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään 6 € ilmoittautumismaksu.

  1. Luokat

Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuluokkia.
Kilpailussa voi halutessaan suorittaa ratsastusmerkkeihin kuuluvan esteratakokeen: ratsastajan tulee tässä tapauksessa ilmoittaa merkkisuoritusaikeesta kansliaan ilmoittautumisensa yhteydessä.

  1. Kilpailupaikka ja verryttely

Kilpailu käydään maneesissa. Sään ja pohjien salliessa kenttää voi hyödyntää sileänverryttelyyn. Esteverryttely järjestetään maneesissa.
Kilpailupaikalla ei ole päiväkarsinoita tai muuta majoitusmahdollisuutta.

  1. Radan rakennus ja purku

O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin kisaavat tuntilaiset osallistuvat radan rakentamiseen kilpailupäivänä ratsastuskoulun tuntien jälkeen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailun päätyttyä.

  1. Vakuutus

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Harjoitusluokkaan osallistuvien on esitettävä todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

  1. Kilpailijan vaatetus

Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pyhäinpäivän kunniaksi kilpailussa saa halutessaan pukeutua naamiaisasuun. Myös tällöin asun tulee olla turvallinen. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä. Muista kilpailunumero!

  1. Palkinnot

1-tason luokissa palkintoina ovat sijoittuneille ruusukkeet sekä voittajille lisäksi pokaalit. Harjoitusluokassa palkitaan kaikki hyväksytyn suorituksen tehneet ratsukot. Tämän lisäksi kussakin luokassa voidaan tuomarin päätöksellä jakaa tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta.

  1. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Anne-Mari Karjalainen
Ratamestari: Hanna Niskasaari

Kisapaikalla on buffetti.
Tervetuloa!