O-Ri Cup IV osakilpailu 23.9.2018, esteratsastus

Tervetuloa Oulu-Riders ry:n järjestämiin esteratsastuskilpailuihin Saaran tallille sunnuntaina 23.9. klo 8:00 alkaen.

Luokka 1 (harjoitusluokka): ristikko-40 cm, arv. A.1.0, avoin O-Rin jäsenille ja Saaran tallin tuntiratsukoille
Luokka 2: 60 cm, arv. 367.1 (A2/A2), avoin kaikille
Luokka 3: 80 cm, arv. 367.1 (A2/A2), avoin kaikille

Erityismääräyksiä:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 6+6 €/luokka, muut 6+9 €/luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 16.9. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat Saaran tallin tuntiratsastajilta yksi lähtö/ratsastaja/kisa ja muilta ratsastajilta kaksi lähtöä/ratsastaja/kisa. Kilpailuun otetaan 60 starttia ilmoittautumisjärjestyksessä. Tuntihevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 12.9. mennessä. Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset, minkä jälkeen jokainen ratsastaja ilmoittautuu itse kisahevosensa kanssa Kipaan. Voit esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen inkakaroliina(at)gmail.com.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuja. Muista ilmoittaa seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä (esim. ratsastajan tai hevosen sairastuminen) peritään ilmoittautumismaksu 6 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta. Kilpailussa voi halutessaan suorittaa ratsastusmerkkeihin kuuluvan esteratakokeen: ratsastajan tulee tässä tapauksessa ilmoittaa merkkisuoritusaikeesta kansliaan ilmoittautumisensa yhteydessä.

4. Kilpailu käydään maneesissa. Verryttely järjestetään sään salliessa ulkona hiekkakentällä, tarvittaessa yhteisverryttely ryhmissä maneesissa.

5. O-Rin jäsenet ja muut Saaran tallin kisaavat tuntilaiset osallistuvat radan rakentamiseen 22.9. klo 16 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä (mielellään tasarahalla).

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti ja turvallinen (ei huppareita tai kaulahuiveja). Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä. Muista kilpailunumero!

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet ja voittajille lisäksi pokaalit. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta. Harjoitusluokassa ei jaeta palkintoja.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Ulla Alanko Ratamestari: Pirjo Rova

Kisapaikalla on buffetti
Tervetuloa!