Pay & Ride Lauantaina 21.4. 2018

Pay & Ride
Lauantaina 21.4. 2018 klo 15:30 alkaen
eli maksa ja harjoittele  kouluratsastusohjelmaasi kilpailunomaisissa olosuhteissa lyhyellä (20mX40m) kouluradalla Saaran tallin maneesissa.
Homma toimii näin:
Rata-aikaa varataan 10 minuuttia / ratsukko. Tuona aikana ehdit ratsastaa haluamasi lyhyen radan ohjelman ja lopuksi vielä kerrata
haluamiasi pätkiä, ajan puitteissa. Ensimmäiset 15 paikkaa varataan Oulu Ridersin jäsenille, mutta loput 18 ovat AVOIMIA KAIKILLE
ennakkoon ilmoittautuville. Varaukset aikataulutetaan, joten nyt on mahdollisuus tulla kauempaakin. Harjoitus järjestetään
maneesissa, jossa voi olla myös yleisöä ja musiikkia. Radan päässä on pieni verryttelyalue noin kahdelle ratsukolle, mutta myös ulkokenttää voi kelin salliessa hyödyntää verryttelyyn.
Hinta Oulu Ridersin jäsenelle 5 €, muille 7€. Saaran tallin tuntihevosilla osallistuville lisäksi hevosenkäyttömaksu 15€.
Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkoon 18.4.2018 klo 24 mennessä osoitteeseen ouluridersry@gmail.com tai Saaran tallin ilmoitustaululla olevaan listaan.
Kaikki harjoituksen maksut maksetaan kansliaan saapumisen yhteydessä.
Oulu Ridersin jäsenillä mahdollisuus saada ratsastamastaan ohjelmasta kirjallinen arviointi. Suoritukset tuomaroi Mia Jylhä. Ilmoita ohjelmasi ilmoittautumisen yhteydessä. Harjoituksen aikana seuran kioskista voi ostaa makkaraa, kahvia, mehua ja pikkupurtavaa.
Harjoituksen järjestää Oulu Riders ry:n Ypäjä 2018–seniorileiriporukka.