KEVÄTMALJA 2018 O-Ri Cup III osakilpailu, 10. 5.

 

Tervetuloa 1-tason kilpailuun esteratsastuksessa.

Helatorstaina 10. 5. 2018 Saaran talli, klo 9.00 alkaen.

LUOKKA I: Puomirata, käynnissä tai ravissa, avustaja sallittu. Avoin Saaran tallin tuntilaisille ja O-Rin jäsenille.

LUOKKA II: Harjoitusluokka: 40 – 50 cm, arv. A.1.0, avoin kaikille.

LUOKKA III: Kevätmalja 60 – 70cm, arv. AM5

A) Avoin Saaran tallin juniorituntiratsastajille tuntihevosilla (O-Rin jäsenyys) B) Avoin kaikille.

LUOKKA IV: Arv. 367.1 (A2/A2), avoin kaikille.

a)80cm   b)90cm   c)100cm

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€/ luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 5. 5. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa (Saaran tuntiratsukot). Yksityisratsukot voivat halutessaan mennä kaksi rataa. Kilpailun lähtöjen määrä on maksimissaan 80.Tuntihevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 29. 4. mennessä. Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset, minkä jälkeen jokainen ratsastaja ilmoittautuu itse kisahevosensa kanssa Kipaan. Voit esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan. Yksityisratsukot voivat ilmoittautua harjoitusluokkiin: inkakaroliina(at)gmail.com

3. Luokka 1 ja 2 ovat harjoitusluokkia, joihon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 3 ja 4 ovat 1-tason kilpailuja. Muista ilmoittaa seura ja onko ratsuna poni vai hevonen. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta. Kilpailu maneesissa. Verryttely sään mukaan ulkona hiekkakentällä, yhteisverryttely ryhmissä maneesissa.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoiseensa luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 9. 5. klo 21 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokat että 1-tason luokat maksetaan kansliaan käteisellä.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle tai laitettava takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Junioreille suositellaan turvaliivin käyttöä.

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto ja palkinto asiallisimmin suoritetusta ratsastuksesta. Harjoitusluokassa ei jaeta palkintoja.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Ulla Alanko           Ratamestari: Pirjo Rova

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!