Kouluratsastuksen rataharjoitus 16.12.2017

O-Rin seuran sisäiset kouluratsastuksen rataharjoitukset järjestetään harjoitukseen osallistuvien kesken talkoilla Saaran tallin maneesissa lauantaina 16.12. klo 16 alkaen.
Radan rakennus (20×40 rata) aloitetaan heti tuntien päätyttyä ja ensimmäinen ratsukko päässee aloittamaan suorituksensa klo 16:30. Radan päähän jää pieni verkka-alue (max 3 ratsukkoa).
Ratsukolle varataan 15 minuuttia suoritusaikaa radalla, jonka aikana ratsukko esittää valitsemansa koulu-ohjelman ja voi suullisen palautteen saatuaan kerrata muutamia ohjelman osuuksia ajan puitteissa.
Kirjallisen ja suullisen palautteen harjoituksesta antaa Mia Jylhä. Sihteerinä ja ovenaukaisijana toimivat harjoitukseen osallistujat talkoovuorollaan (vuoroista sovitaan radanrakennuksen yhteydessä). Harjoitukseen ei voi osallistua osallistumatta talkoisiin ja radan purkuun.
Ilmoittautuminen tapahtuu Saaran tallilla seuran ilmoitustaululla olevalle listalle ja paikkoja on alustavasti 8:lle ensimmäiselle. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisaika päättyy torstaina 14.12. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, ratsusi nimi ja lyhyen radan ohjelma, jonka aiot ratsastaa. Lähtöjärjestys julkaistaan perjantai-iltana. Mahdolliset poisjäännit aikaistavat aikataulua. Järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin.
Saaran tallin tuntihevosilla ratsastavilta kustannus on 15 euron hevosenkäyttömaksu, joka maksetaan kerhomökkiin ennen radan rakennusta. Tuntiratsastajat sopivat hevosista opettajien kanssa ennen ilmoittautumistaan. Lähtö- tai osallistumismaksuja ei ole.
Järjestäjät: Katja Kallio (kanslia), Mia Jylhä (tuomarointi) ja Satu Ruotsalainen (talli yht.hlö)