O-Ri Cup VI osakilpailu 29.10.2017

halloween

HAPPY HALLOWEEN!

Kaikissa luokissa kilpailijat saavat halutessaan pukeutua teeman mukaisesti. Paras puku palkitaan!

Tervetuloa 1-tason kilpailuun esteratsastuksessa.

Sunnuntaina 29. 10. 2017 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

1. Luokka: Harjoitusluokka 40 – 50cm, arv. A.1.0, avoin O-Ri:n jäsenille ja Saaran tallin tuntilaisille.

2. Luokka: 60 – 70cm, arv. A.1.0, avoin kaikille.

3. Luokka: 80/90/100cm, arv. 367.1 (A2/A2), avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€ / luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 22. 10. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa. Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 15. 10. mennessä. Tämän jälkeen 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua osoitteeseen inkakaroliina(at)gmail.com.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuja. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 28.10. klo 16 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokat että 1-tason luokat maksetaan kansliaan. Muista kilpailunumerot.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Naamiaisasuun pukeutuva kilpailija huolehtii ettei asussa ole liehuvia kankaita tai nauhoja, jotka voivat sotkeutua hevosen jalkoihin tai esteisiin. Turvakypärää on käytettävä. Turvaliivin käyttöä suositellaan.

8. Luokassa 1 palkintona tsempit, luokissa 2 ja 3 sijoittuneille palkintoina ruusukkeet ja tsemppipalkinnot.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Henna Myllys   Ratamestari: Pirjo Rova

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!