O-Ri Cup IV osakilpailu, kouluratsastus 30.9.2017

 

Tervetuloa 1-tason kilpailuun kouluratsastuksessa.

Lauantaina 30. 9. 2017 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Harjoitusluokka: Helppo C EB Special 2015, avoin O-Rin jäsenille ja Saaran tallin tuntilaisille.

LUOKKA II: Harjoitusluokka: Entisten nuorten harjoituskilpailuohjelma 2017, O-Rin jäsenille ja Saaran tallin tuntilaisille.

LUOKKA III: Helppo B: 3 2009, avoin kaikille.

LUOKKA IV: Helpon luokan kouluohjelma 2017 (Rata A), avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€ / luokka, muut 5+7€/ luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 €/ luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 23. 9. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa ja max. 30 ratsukkoa/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 18. 9. mennessä. Tämän jälkeen 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua osoitteeseen inkakaroliina(at)gmail.com.

3. Luokka 1 ja 2 ovat harjoitusluokkia, joihin ei tarvita e-lupaa mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 3 ja 4 ovat 1-tason kilpailuja. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 29. 9. klo 20 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Sekä harjoitusluokat että 1-tason luokat maksetaan kansliaan. Muista kilpailunumerot.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä.

8. Luokissa 1 ja 2 palkintoina tsempit, luokissa 3 ja 4 sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Birgitta Taskinen

Kisapaikalla on buffetti

Tervetuloa!