Eskon tuoppi 2017, O-Ri Cup V osakilpailu 15.10.2017

Tervetuloa 1-tason kilpailuun kouluratsastuksessa.
Sunnuntaina 15.10.2017 Saaran talli, klo 8.00 alkaen.

LUOKKA I: Harjoitusluokka: O-Rin raviohjelma 2017, avoin O-Rin jäsenille ja Saaran tallin tuntilaisille.
LUOKKA II: Helppo B K.N. Special 2009, a) Eskon tuoppi: avoin Saaran tallin opetushevosilla kisaaville O-Ri ry:n junioreille, b) avoin kaikille.
LUOKKA III: Helppo A:10 2011, avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:
1. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 5+4€ / luokka, muut 5+7€ / luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 15 € / luokka.

2. ILMOITTAUTUMINEN KIPAAN 8.10. MENNESSÄ. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kisa ja max 30 ratsukkoa/kilpailu (ilmoittautumisjärjestyksessä). Tuntihevosilla kilpailevat sopivat kisahevosistaan opettajiensa kanssa ja ilmoittautuvat tallin seinällä olevaan listaan 1.10. mennessä. Tämän jälkeen 1-tason luokissa ratsastavat ratsastajat ilmoittautuvat itse kisahevostensa kanssa Kipaan. Harjoitusluokan yksityisratsukot voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen inkakaroliina@gmail.com.

3. Luokka 1 on harjoitusluokka, johon ei tarvita e-lupaa, mutta jonkin seuran jäsenyys tai vähintään Green Card on oltava. Luokat 2 ja 3 ovat 1-tason kilpailuluokkia. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 € ilmoittautumismaksu. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus siirtää ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan aiemman kisamenestyksen perusteella ellei ole perusteltua esim. tasoa helpomman luokan ratsastaminen.

5. Jokaisen kilpailijan on osallistuttava radan rakentamiseen 14.10. klo 16 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta on esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä. Sekä harjoitusluokka että 1-tason luokat maksetaan kansliaan. Muista kilpailunumero!

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim. nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä. Harjoitusluokassa kilpailijalla saa olla raippa TAI kannukset.

8. Luokassa 1 palkintona tsemppi, luokissa 2 ja 3 sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Myös 2. ja 3. luokassa jaetaan tsemppipalkinnot.

9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tuomari: Mari Päivärinta

Kisapaikalla on buffetti.
Tervetuloa!