O-Rin Hevostarvikekirppis Saaran tallilla sunnuntaina 28.5. klo 9-14

Oulu Riders ry järjestää Kevätmalja-estekisojen ja seuran 30-vuotismerkkipäivän yhteydessäalueen ratsastajille avoimen hevostarvikekirppiksen. Hevostarvikekirppiksellä voit myydä tarvikkeet, vaatteet ja varusteet joko omalta myyntipisteeltäsi
itse tai jos myytävää on vähemmän, voit tuoda ne edellisenä iltana O-Rin kerhomökin yhteiselle myyntipisteelle.
Kerhomökinmyyntipiste järjestetään valmiiksi jo edellisenä iltana, jotta aamu saadaan rauhoitettua kisakanslialle.
Ilmoita osallistumisestasi kirppismyyntiin perjantaihin 26.5. mennessä sähköpostiin ouluridersry(ät)gmail.com
Kerro myös järjestätkö oman myyntipaikan vai tuotko tavaraa yhteiseenmyyntiin.
Oma myyntipiste: Seura ei kerää paikoista maksua, mutta määrittää alueen, jolla kirppis tapahtuu. Myyjä kalustaa/järjestää oman paikkansa, sekä vastaa myynnistään ja varusteistaan itse. Myymättä jääneitä tavaroita ja varusteita ei saa jättää myyntipaikalle, vaan myyjän on kerättävä ne mukaansa lähtiessään.
Kerhomökin yhteinen myyntipiste: Vaihtoehtoinen kirppismyyntimahdollisuus sinulle, jolla myytäviä tarvikkeita tai varusteita on vain vähän, tai olet toimihenkilötehtävän vuoksi estynyt hoitamaan omaa myyntipaikkaa. Yhteinen myyntipiste toimii niin, että tuot myytävät tavarat kerhomökkiin jo lauantaina 27.5. klo 15:30-17:30, kirjoitat ja kiinnität tuotteisiin paikanpäältä saatavat hintalaput.
Tuotteiden hinnat merkitään TASAEUROISSA (=1 euro, 2 euroa jne.), jotta kassan ei tarvitse pelata hilujen kanssa. Myyntipisteen yhteinen kassa rahastaa ostajalta lapulle merkityn hinnan, kerää laput kassaan (huomioi tämä hintalapun kiinnityksessä)ja laskee kaupaksi käyneistä
varusteista rahat lapussa nimetylle myyjälle tapahtuman päätteeksi. Hintalaputtomia varusteita ei voida myydä.
Seura ei ota myynnistä provisiota, vaan myydyt varusteet tilitetään kokonaan myyjälle. Vaatteiden esilleripustamista varten yhteisellä myyntipisteellä on vaaterekki. Tuo myytäville vaatteille kuitenkin omat nimeämäsi henkarit, niin vaate on paremmin esillä ja saat
henkarintakaisin kirppiksen jälkeen. Myymättä jääneitä varusteita ei saa jättää myyntipaikalle.