Eskon tuoppi 2016

Tervetuloa 1-tason kilpailuun kouluratsastuksessa

sunnuntaina 13. 11. 2016 Saaran tallilla klo 8.00 alkaen

LUOKKA I Helppo D:3 2013, avoin kaikille.

LUOKKA II Helppo B: K.N Special 2009

a) Eskon tuoppi: Avoin Saaran tallin opetushevosilla kisaaville O-Ri ry:n junioreille

b) Avoin kaikille

LUOKKA III A-Merkin kouluohjelma 2006, avoin kaikille.

 

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ:

1. Lähtömaksu on Oulu-Riders ry:n jäseniltä 9€/ luokka, muut 12 €/luokka. Saaran tallin opetushevosilla kilpailevilta peritään hevosenkäyttömaksu 14 €/ luokka.

2. Rajoitukset ovat yksi lähtö/ratsastaja/kilpailu (HUOM! Ei koske yksityisratsukoita). Opettajat valitsevat tuntihevosilla kisaavien hevoset. Voit kuitenkin esittää yhden (1) hevostoiveen ilmoittautumislistaan.

3. SITOVAT ILMOITTAUTUMISET tallin seinällä olevaan listaan hevostoivomuksineen sunnuntaihin 6. 11. klo 17. 00 mennessä. Yksityisratsukot voivat ilmoittautua sähköpostilla noora.kela(at)gmail.com samaan määräaikaan mennessä. Ratsastajalta, joka ilmoittauduttuaan jättää osallistumatta ilman pätevää syytä peritään 5 €. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

4. Järjestäjällä on oikeus klassata ratsukko tasoaan vastaavaan luokkaan.

5. JOKAISEN KILPAILIJAN on osallistuttava radan rakentamiseen lauantaina 12. 11. klo 17 alkaen ja radan purkamiseen välittömästi kilpailujen päätyttyä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailujen järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus. Todiste ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä.

7. Kilpailussa noudatetaan kilpailusääntöjä. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun täytyy olla siisti. Kannukset kuuluvat kilpailuasuun luokissa II ja III. Raippaa saa käyttää verryttelyalueella mutta ei kilpailuradalla. Pitkät hiukset on kiinnitettävä niskaan esim.nutturalle. Vaihtoehtoisesti pitkä poninhäntä tai letti takin alle. Ratsastussaappaita tai ratsastuskenkiä ja saappaanvarsia/minichapseja on käytettävä.

8. Sijoittuneille palkintoina ruusukkeet. Lisäksi jokaisessa luokassa jaetaan tsemppipalkinto.

9. Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ym. muutoksiin.

Tuomari Mari Päivärinta